Sam Mendes revine oficial la cârma lui Bond 24

de Cristina Grigore în 12 Iul 2013
Daniel Craig va relua şi el partitura agentului 007

După ce şi-a exprimat în mai multe rânduri dorinţa de a nu reveni în scaunul regizoral al viitorului film Bond, Sam Mendes, cel care a făcut din Skyfall (cel de-al 23-lea film Bond), un hit cinematografic al verii lui 2012, a oferit presei şi fanilor, potrivit Deadline.com, o declaraţie finală şi oficială: va regiza şi cel de-al 24-lea film Bond.

Producătorii seriei Bond, Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli, au anunţat ieri că Mendes va folosi la cârmă scenariul imaginat de John Logan (Ultimul Samurai, Gladiatorul, Skyfall). Daniel Craig va reveni în rolul agentului 007, iar lansarea noului film din serie va avea loc pe 6 noiembrie 2014.

„Sunt foarte încântat că mi se oferă şansa de a-mi onora şi obligaţiile faţă de proiectele mele teatrale; producătorii au făcut în aşa fel încât să pot regiza şi Bond 24. Abia aştept să iau din nou frâiele producţiei, şi să lucrez pentru a doua oară cu Daniel Craig, Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli”, a spus Mendes.

Exploreaza subiecte similare:

Sam Mendes, Skyfall, John Logan, The Last Samurai, gladiator, Daniel Craig, Michael G. Wilson, Barbara Broccoli

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cinefilul007 pe 12 iulie 2013 12:12
Eu ma bucur mai mult ca revine Craig. Desi dupa ce am vazut Luther (serialul), n-am nimic in potriva lui Idris Elba ca un viitor Bond, dar eu il stiu pe Bond drept Daniel Craig si asa va ramane. Cat despre Mendes, sper sa faca o treaba mai buna decat in Skyfall.
cristi23 pe 12 iulie 2013 16:48
abia astept noul film.........daca au facut o treaba asa de buna cu skyfall ....de ce sa nu continue treaba??.....si apropo pana in 2014 nu mai e mult.......abia astept sa apara primele premise si eventual trailerele....
catajedi pe 12 iulie 2013 18:05
Desigur ca lansarea probabil ca va fi prin noiembrie 2014, mai devreme nu cred ca vor reusi sa finalizeze filmul. Eu unul abia astept ca Daniel Craig sa isi incheie odata contractul ca si Bond si sa aleaga un Bond mai adevarat si mai prezentabil si mai elegant, nu unul blondut cu fata de boxer. Nu, m-ar deranja daca ar fi un reboot cu un Bond de culoare, gen Idris Elba (este un actor foarte bun si chiar imi place ca si prezenta scenica). Daniel Craig pentru mine nu este Bond. Bond-ul meu preferat este Pierce Brosnan si desigur Sean Connery si chiar Timothy Dalton si Roger Moore. Oricare dintre ei mi se pare mai un James Bond mai adevarat si mai in concordanta cu cel la care ma gandesc cand aud numele James Bond. Si inca ceva ar fi ca nu pot sa cred ca un film cu James Bond, care nu este nici macar 3D, a trecut la incasari de pragul de un miliard de dolari. Singura explicatie la care ma pot gandi este faptul ca anul trecut s-au implinit 50 de ani de la prima aparitie a lui James Bond pe ecrane si ca anul trecut trecusera deja 4 ani de la ultimul film cu Bond. Altfel, chiar nu pot sa imi explic. Inca nu imi vine sa cred.
Musa.del.Arte pe 12 iulie 2013 18:20
O decizie inteleapta din partea lui Mendes. Sper sa fie chiar mai inspirat decat a fost in Skyfall.
Costirik pe 12 iulie 2013 20:24
in sfarsit si vesti bune..
AndreBlack pe 12 iulie 2013 22:14
O veste foarte buna . De-abia astept filmul .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells