Salman Khan, baiatul cel rau (da' bun) de la Bollywood

14 Mai 2008
Salman Khan, baiatul cel rau (da' bun) de la Bollywood

Nu, niciun film al lui Salman Khan nu se lanseaza pe marile ecrane din Bucuresti, dar un detaliu al paginii Cinemagia dedicate actorului indian ne-a facut sa-i acordam o mai mare atentie. Surprinzatoarea sa popularitate se reflecta in numarul de mesaje inflacarate (sute, fata de cele cateva zeci ale lui Brad Pitt!) lasate de fanii (si mai ales fanele) actorului in varsta de 42 de ani, care paraseste acum Bollywood-ul pentru a juca la Hollywood. Iata mai jos detalii despre un film recent al indianului, Saawariya, primul film bollywoodian produs de o companie din Vest, si despre mult-asteptata statuie de ceara expusa la muzeul Madame Tussauds' din Londra. Salman Khan explica in acest interviu si de ce i s-a pus porecla de "Baiat rau al Bollywood-ului" si arata (pentru a cata oara?) ca renumele de star lipsit de orice urma de modestie este pe masura realitatii.

Dar inainte de interviu voteaza, ca suntem si noi curiosi. Care-ti place mai mult, Brad Pitt sau Salman Khan? Click aici.

Salman, spune-ne cate ceva despre Saawariya si despre rolul tau.
Cand am vazut filmul, rolul nu mi s-a mai parut cine stie ce, dar totul a fost facut pentru actorii incepatori si cred ca ei avut numai de castigat. M-am intalnit cu regizorul Sanjay Leela Bhansali la lansarea unui film al meu si lui i s-a parut uimitor cata atentie imi acorda presa, asa ca mi-a propus un rol in noul lui proiect. Ceilalti actori mi-au fost ca o familie: Ranbir Kapoor parca mi-era un frate mai mic, asa ca sa fac putina publicitate filmului mi s-a parut cel mai nimerit lucru. Si se pare ca a mers.

Ai mai lucrat cu regizorul, nu-i asa? Cum a fost sa colaborati din nou?
Da, primul sau film era cu mine in rolul principal. A devenit un adevarat hit si l-a facut pe Sanjay Leela Bhansali cineastul respectat de astazi. Mi-a parut tare bine sa lucram din nou.

Acesta este primul film bollywoodian produs de un studio occidental. Pentru tine detaliul a schimbat in vreun fel lucrurile?
Nu, nu cred. Sanjay Leela Bhansali ar fi putut convinge pe oricine sa produca filmul pentru ca este unul dintre cei mai buni regizori de la noi - e o legenda vie, asa ca oamenii s-au batut sa intre in cinematografe. Cred ca fanii au fost putin dezamagiti ca rolul meu nu era mai important, dar cred ca asta ar fi atras atentia de la cei doi protagonisti, care, slava Domnului, au semnat o multime de contracte de-atunci si iata ca le merge foarte bine.

Bollywood-ul a avut dintotdeauna un imens succes in Marea Britanie, mai ales datorita numeroasei comunitati asiatice de acolo. Dar acum filmele bollywoodiene iata ca devin tot mai mainstream. Cum iti explici?
Filmele pe care le facem noi sunt fantastice. Avem totul. Avem o multime de culori, muzica extraordinare, actiune, drama. In acelasi timp sunt si niste filme inocente, ceea ce important pentru fetele foarte legata de traditie care traiesc in Marea Britanie. Ele au o multime de prieteni englezi sau americani care le insotesc la film, iar familiile noastre, cum nu prea stim ce-i aia planning-ul familial, au sase sau opt copii. Si e de datoria noastra sa-i distram!

La Bollywood ai o reputatie de baiat rau, de ce?
Nu am facut niciodata ceva ce un barbat obisnuit, sau oricare tip care nu-i o celebritate, n-ar fi facut si el. Anumiti oameni au impresia ca starurile trebuie sa fie foarte responsabile, adevarate modele de comportament. Da, sunt un om responsabil, dar uneori faci anumite lucruri, iar ceilalti te privesc. Fanii inteleg asta si inteleg si faptul ca n-am comis nicio crima. Au trecut si ei prin ce-am trecut ei, asa ca se pot pune in locul meu. Le place cum fac eu lucrurile si, chiar daca nu fac totul foarte politically correct, sigur apreciaza stilul meu, mai dintr-o bucata. Uneori se intampla ca lucrurile sa iasa rau, dar intentiile mele nu sunt rele niciodata.

Acum la ce mai lucrezi?
Filmez in Londra. E un film care trebuia sa se faca acum trei ani, dar va aparea de-abia la anul. Se cheama London Dreams. Dar pana atunci va iesi Saawariya pe DVD in Europa, in luna mai.

Ai o colectie mare de DVD-uri?
Nu, de fapt nu prea vad multe filme. Jocul meu e inspirat din realitate si convingerea mea este ca daca te uiti la prea multe filme incepi sa-i imiti pe ceilalti. Imi place munca de calitate, asa ca incerc sa nu vad prea multe filme pentru ca nu vreau sa devin o clona. Mi-am format propriul stil si cred ca sunt unicul actor care poate sa bata 100 de oameni intr-o scena si sa ia bataie de la un pampalau in alta, sa joace convingator in filme de dragoste, sa faca practic orice.

In ianuarie ai fost la Londra la dezvelirea statuii tale de ceara din muzeul Madame Tussauds'. Cum ti s-a parut?
Cred ca-i fenomenala. Trasaturile mele nu sunt perfecte: am un ochi mai mic, barbia e un pic dubla, asa ca a fost foarte dificil, probabil, sa realizeze o copie perfecta. Am inceput sa pictez asa ca stiu cat de dificil este sa amesteci culorile si sa obtii nuanta exacta a tenului. Am inceput sa pictez acum un an, dar cred ca ar trebui sa ma chinui un pic pana sa fac ceva la fel de bun ca aceasta statuie de ceara.

In fotografie: Salman Khan si statuia sa de ceara

Taguri:  Brad Pitt, Salman Khan

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sorana pe 6 aprilie 2009 16:53
este super filmul
irinutza95y pe 25 aprilie 2009 13:13
SALMAN KHAN este unul dintre cei mai buni actori pe langa prietenul sau SHAHRUKH KHAN...ii indragesc foarte mult pe amandoi sunt siste actori super:*:*:* pupici
elena 1902 pe 8 mai 2009 17:36
Imi place foarte mult Salman Khan.Il indragesc inca din copilarie,practic sunt fascinata de toate filmele in care apare.Arata nemaipomenit,
elena pe 8 mai 2009 17:48
Mi-as dori sa apar si eu intr-un film cu Salman Khan.Este visul meu,sper ca voi reusi intro zi sa-l intalnesc sau sa apar intr-o pelicula cu el.6460
banulescu fulvia pe 9 mai 2009 10:51
e cel mai tare salman khan . filmele in care joaca le intrece pe toate celelalte filme indiene . urmaresc in fiecare duminica filmele lui fascinante . il iubesc foarte mult .
amaliapeteleu pe 8 iunie 2009 12:43
il ador foarte multtt...as dori ca intr-o zi sa iau parte la filmarile lui,este dorinta mea.Am foarte multe poze.postere cu el,evident scoase de pe net.il simpatizez de cand eram mica.esti super tare SALMAN.tine-o tot asa.BAFTA.
carmen pe 29 iunie 2009 00:30
e cel mai bun actor, i love you
Fana Salman Khan pe 3 iulie 2009 10:30
va astept pr forumul meu :D

http://salman-myhero.forumgratuit.ro/

mafta estera elisabeta pe 3 iulie 2009 20:39
esti foarte frumos toata familia mea te iubeste suntem fani tai
I LOvE SaLm@n Kh@n:X:X pe 6 iulie 2009 16:56
ma ajutati cu o intrebare plz plz mai traieste actorul Salman Khan???
aida pe 11 iulie 2009 13:32
e cel mai bun
arabela pe 11 iulie 2009 13:33
esti super tare
ela pe 19 iulie 2009 10:32
salman si sharun khan sunt frati?
oana pe 21 iulie 2009 18:27
imi plac toate filmele tale
esti cel mai frumos actor indian
imi plac la nebunie melodiile tale
te iubesc

stefy pe 18 august 2009 03:42
il iubesc pe salman khan este actorul mu preferat y love you
simona pe 18 august 2009 23:13
esti un actor care nu ar pute fi inlocuit niciodata t iubesc foarte mult si dorinta mea este sa te vad si sper ca aceasta dorinta sa mi se indeplineasca desigur numai cu ajutorul lui Dumnezeu
teiubescsalmankhan pe 4 septembrie 2009 17:00
eu il iubesc pe salman khan este actorul meu pref de la 4 ani si am 13 cine vrea sa vb despre salman khan astea sun id mele teiubescsalmankhan si ruslana_popa loc in italia si aici se gasesc dvd cu salman khan postere
fan .oare? pe 19 octombrie 2009 23:19
cred ca esti un actor bun dar nu indeajuns de bun pentru al intece pe shahrukh khan .am auzit niste zvonuri cu privire la vocea ta de hiena ! este ade varat ca nu ai voce catusi de putin?
iulia pe 26 octombrie 2009 18:54
eu sunt cel mai mare al tau salman. nimeni nu ma poate intrece. stiu totul despre tine. absolut tot. cel mai mare fan eu sunt!! te besk!! BAFTA mereu. te iubesc
fan mare salman khan (iulia) pe 26 octombrie 2009 18:57
te iubesc. ma uit mereu la filmele tale indiene. esti foarte frumos. esti mult mai bun decat sharhakh khan. esti vedeta lumii. bafta . tot asa. te iubesc de la varsta de 1 an. mam indragostit de tine cand am vazut primul tau poster:DD: te besk!!:*:*X:X:
denisa pe 23 noiembrie 2009 14:16
ami place totul la salman kan e un barbat atracator
ana pe 11 decembrie 2009 23:11
este cel mai frumos baiat
inesa pe 1 ianuarie 2010 pe 1 ianuarie 2010 17:10
te iubesc mult salman chan.as dori sa te intilnesc cindva sa colaborez cu tine.mam indragostit de tine din prima vedere ,esti cel mai tare actor indian te ador ,stie cineva numarul lui de telefon p
elena pe 23 ianuarie 2010 12:45
e cel mai bun actor indian.
adyna pe 1 februarie 2010 19:14
ami place salman khan cred ca la toate fetele al place si cand ancepe un film indian cu el sunt nerabdatoare sal vad ami place de el fara el an filme indiene nu are rost nu este actiune nimic fara salman khan. al ador pe salman khan abia astept sami dea raspuns te asrtept
foxy pe 4 februarie 2010 19:03
iti spun sincer cred ca sunt cel mai mare fan al tau nr. unu
simona pe 7 martie 2010 20:36
salman khan te iubesc sunt fanul tau numarul 1 am toate filmele cu tine mujhse shaadi karogi
daiana pe 17 martie 2010 13:22
Sall Mancan sunt cea mai mare fana a ta si tiam urmarit toate filmele dar cel mai mult mia placit filmul Lucky
MARY ELISSA pe 28 martie 2010 15:16
AMI PLACE FPARTE MULT INDIA .ACTORI ACESTEI TARI .AMI PLACE CULTURA LOR TRADITILE .SI TOT CE AU MAI ALES .TALENTUL LUI SALMAN KHAN AL IUBESC. CEAU
nela pe 4 aprilie 2010 11:57
Si eu sunt fan Salman Khan,il iubesc enorm!Ca ,actor dupa parerea mea este cel mai bun,dar sa nu-l uitam si pe Shah Rukh Khan si el este bun,totusi Salman e nr. unu.Si cand te gandesti ca mai e si frumos deasupra si are un corp minunat, mai ca-ti vine sa-l mananci.Bafta Salman,toate cele bune!
raluca pe 11 aprilie 2010 13:21
y love you sall mancan
marichuy pe 30 iunie 2010 18:40
dak ai sti tu cat de mult te iubesc ink de caknd eram bididoaika s am vrut sa te intalnesc dar nu sa putut plang mereu la filmele tale s te simpatizez.ai grija de tine si cautama sa te iau de barbat am 24 de ani pop besc la tn
oana pe 5 iulie 2010 15:34
i love you salman khan
nitu valentina fan nr.1 pe 18 octombrie 2010 21:15
esti cel mai tare cel mai frumos actor am 12ani am o gramada de poze cu tine si mi-am pus o poza pe ecranul calculatoruli la emill pe ecranul telefonului si chiar in ghiozdan sa imi poarte noroc si cand o am la mine iau 9 sau 10 cand no am iau 2,3,4,5sau 6 tu imi porti cel mai mare noroc si as vrea sa te intalnesc in realitate mi-a placut filmul ,,nu te voi uita niciodata'' in fiecare duminica ma uit la fimele indiane pa te iubesc
ellla kiss4 you pe 27 februarie 2011 16:28
imi place foarte mult Salman Khan si ar fi nemai pomenit daca ar pute face un concert in Romania si cand zic asta cred ca vb in numele tuturor fanilor SALMAN KHAN
I love you

Mihaela pe 27 februarie 2011 16:32
Il ador pe salman khan si miar place a tare mult daca la-s putea intalni...
si in legatura cu vocea lui salman khan ascultati un concert live alui si va veti convinge ca nu tot ce se spune e si adevarat!!!

RAMONA pe 25 mai 2011 11:04
SALLU E SUUUUPER TAAAAREE.EL E IUBITUL MEU,VIITORUL MEU SOT.MA CERUT DE SOTIE IN INDIA SI NE VOM CASATORI IN AUGUST.IAM TRIMIS POZA MEA SI SA INDRAGOSTIT NEBUNESTE DE MINE PE LOC.SI MA CHEMAT IN INDIA.ACOLO MA CERUT DE SOTIE.DEOCAMDATA RELATIA NOASTRA E SECRETA.
RAMONA pe 25 mai 2011 11:08
EU VORBESC IN FIECARE ZI CU SALMAN LA TELEFON,PE NET SI NE VEDEM PE WEBCAM.CATEODATA MAI NE TRIMITEM SI SCRISORI,COLETE CU LUCRURI PERSONALE.CE NOROC PE SUFLETELUL MEU.OAUUUU.HA HA HAAAA,HI HI.
RAGINI pe 25 mai 2011 11:16
SA STITI CA SALMAN E MUSULMAN,JUMATE INDIAN JUMATE ARAB.SI POATE AVEA MAI MULTE SOTII,NEVESTE.NUMELE LUI REAL NU E SALMAN.
PARUL pe 25 mai 2011 11:19
SALLU A FOST IN ARABIA DUBAI SIN PAKISTAN.SI O SA SE MAI DUCA.EL E CU DUMNEZEU K RELIGIE SE DUCE LA SFINTELE MOSCHEI SI SE ROAGA.PENTRU K EL E MUSULMAN.
andreea pe 21 iunie 2011 11:49
Place ff mult filmul cu actorul SALAMAN KHAN este un actor ff bun, un cantaret destul de bun, cu dansurile le are tot actori care is alturi de el sunt minunati :)) uramresc la tv tot timpul....mai ales melodiile lor is superbee , is nebunita dupa filme indiene doar actori care joaca pe care ii urmaresc preferati mei ... cum as putea sa vb SALAMAN KHAN? imi puteti spune cum pot lua legatura cu acest actor? pot lasa id mess paulicaroman25 sau frumusica.frumusica25@yahoo.com astept mesaj pe mess eu is din Romania numele meu e Paula-Andreea-Focsani-Romania
andreea pe 21 iunie 2011 11:56
am vazut care are si pe sait faccebook poze cu acest actor si video is superbe m-am uitat la video mia placut enorm de mult ;) :) am ctit despre el.detali de actor...este cel mai tare in film INDIAN :))) IL APRECIEZ MULT DE TOT .. SA FAC EMISIUNI LA FILME CAT MAI MULTE SI FRUMOASE SE MERITA SA LE VEDETI LA TV...cu drag Paulaa-Focsani
Champion pe 1 aprilie 2012 09:04
super ..... ,interesant articol,imi place,da, am vazut(o) in multe filme ,joaca bine dar are si cateva mai putin reusite ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells