Saga Războiul stelelor va fi difuzată pe AXN din 3 octombrie

de Cinemagia în 10 Sep 2015
Războiul stelelor: Amenințarea fantomei și Atacul clonelor vor fi difuzate pe AXN în zilele de 3 și, respectiv, 4 octombrie, de la ora 21, iar Răzbunarea Sith și O nouă speranță sunt programate pe 10, respectiv 11 octombrie, tot de la ora 21

De la începutul lui octombrie, AXN va difuza întreaga saga Războiul stelelor ca parte a ofertei de toamnă, începând cu episoadele I, II și III, care descriu căderea Republicii și ridicarea Imperiului. Aceste prime episoade se concentrează asupra lui Anakin Skywalker și a transformării sale în Darth Vader. Apoi vor urma episoadele IV, V și VI, care descriu povestea Războiului Civil Galactic, în care tânărul Luke Skywalker se antrenează să devină cavaler Jedi pentru a-l învinge pe Darth Vader. În completarea programului Războiul stelelor, AXN va difuza și seriile animate: Războiul clonelor VI și Star Wars: Rebelii, precum și documentare din culise.

Războiul stelelor: Imperiul contraatacă va fi difuzat pe AXN în data de 17 octombrie, de la ora 21...

Cei mai devotați fani Războiul stelelor vor putea, de asemenea, să ia parte la maratonul de o zi dedicat fenomenului, pe AXN, pe 1 noiembrie sau la cele trei seri tematice Războiul stelelor (28, 29, 30 noiembrie), ce marchează sărbătoarea de 1 decembrie, înaintea premierei la cinema a Star Wars: The Force Awakens, cu premiera mondială pe 18 decembrie.

 În 1977, nimeni nu bănuia că un film numit Războiul stelelor, cunoscut astăzi drept Războiul stelelor: O nouă speranță, va fi prima producție a uneia dintre cele mai renumite serii spațiale din lume. După succesul primului film, cinci alte părți au urmat în anii ce au trecut, iar astăzi, franciza este estimată la o valoare de 27 miliarde de dolari.

Războiul stelelor: Amenințarea fantomei, data difuzării: 3 octombrie 2015, de la ora 21

Eșuați pe planeta deșertică Tatooine după salvarea tinerei Regina Amidala de invazia iminentă a Naboo, ucenicul Jedi Obi-Wan Kenobi și Maestrul lui Jedi Jinn Qui-Gon descoperă un tânăr sclav neobișnuit de puternic, în vârstă de nouă ani, numit Anakin Skywalker. Anakin câștigă o cursă palpitantă de Podrace și, odată cu ea, libertatea de a pleca de acasă pentru a fi antrenat ca un Jedi. Eroii se întorc la Naboo, unde Anakin și Regina se confruntă cu forțele de invazie masivă, în timp ce doi cavaleri Jedi se luptă cu un dușman de moarte pe nume Darth Maul. Numai atunci își dau seama că invazia reprezintă doar primul pas într-o schemă sinistră a forțelor re-emergente ale întunericului, cunoscut sub numele de Sith.

Războiul stelelor: Atacul clonelor, data difuzării: 4 octombrie 2015, de la ora 21

La zece ani după invazia Naboo, galaxia este în pragul unui război civil. Sub conducerea unui renegat Jedi pe nume Contele Dooku, mii de sisteme solare amenință să se rupă de Republica Galactic. Când o tentativă de asasinare atârnă asupra senatorului Padmé Amidala, fosta regina a Naboo, ucenicul Jedi Anakin Skywalker în vârstă de douăzeci de ani, este trimis să o protejeze. În cursul misiunii sale, Anakin descoperă dragostea pentru Padmé, precum și propria sa parte întunecată. Curând, Anakin, Padmé și Obi-Wan Kenobi sunt trași în mișcarea separatistă și în Războiul Clonelor.

Războiul stelelor: Răzbunarea Sith, data difuzării: 10 octombrie 2015, de la ora 21

La ani distanță de întâmplările din Războiul Clonelor, nobilii cavaleri Jedi conduc o armată masivă de clone într-o bătălie împotriva Separatiștilor. Când Sith dezvăluie o intrigă veche de o mie de ani pentru a conduce galaxia, Republica se clatină și din cenușa ei se naște Imperiul galactic. Eroul Jedi Anakin Skywalker este sedus de partea întunecată a forței pentru a deveni noul învățăcel al Împăratului – Darth Vader. Cavalerii Jedi sunt decimați, iar Obi-Wan Kenobi și maestrul Jedi Yoda sunt forțați să se ascundă. Singura speranță pentru galaxie sunt copiii lui Anakin – gemenii născuți în secret, ce vor ajunge eroi.

Războiul stelelor: O nouă speranță, data difuzării: 11 octombrie 2015, de la ora 21

La 30 de ani după Războiul stelelor: Amenințarea fantomei, cel de-al patrulea episod al saga se întoarce pe planeta deșertică Tatooine. Tânărul Luke Skywalker începe să își descopere destinul atunci când, în căutarea unui droid pierdut, el este salvat de cavalerul Jedi retras, Obi-Wan Kenobi. Un război civil se întinde prin galaxie și forțele rebele luptă împotriva Imperiului Galactic, iar Luke și Obi-Wan se înrolează în ajutorarea pilotului Han Solo. Alături de cei doi droizi ciudate R2-D2 și C-3PO, echipa neobișnuită pleacă în misiunea de salvare a liderului rebel, prințesa Leia și utilizează planurile furate pentru a distruge arma supremă a Imperiului.

Războiul stelelor: Imperiul contraatacă, data difuzării: 17 octombrie 2015, de la ora 21

După distrugerea Stelei Morții, forțele imperiale continuă să urmărească rebelii. După înfrângerea rebelilor pe planeta Hoth, Luke călătorește către planeta Dagobah pentru a se antrena cu maestrul Jedi Yoda, care a trait ascuns de la căderea Republicii. În încercarea de a-l converti pe Luke care partea întunecată, Darth Vader îl păcălește pe tânărul Skywalker să meargă în Bespin. În mijlocul unui duel încrâncenat cu Vader, Luke are o revelație cutremurătoare despre Lordul Sith.

Războiul stelelor: Întoarcerea lui Jedi, data difuzării: 18 octombrie 2015, de la ora 21

La un an după acțiunea din Imperiul contraatacă, imperiul se pregătește să strivească Rebeliunea cu o Stea a morții mai puternică, în timp ce flota rebelă pregătește un atac masiv asupra stației spațiale. Luke Skywalker îl confruntă pe Darth Vader într-un duel final culminant în fața Imperiului răului.

Despre AXN

AXN are peste 16 milioane de abonaţi doar în Europa centrală, unde este difuzat în şase ţări: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, România şi Bulgaria, şi în cinci ţări din regiunea Adriatică – Serbia, Croaţia, Slovenia, Macedonia şi Muntenegru. Postul este pe primul loc în preferinţele tinerilor adulţi din grupul de vârstă 18-34 de ani când este vorba de divertisment dinamic. Pe lângă seriale de bună calitate, AXN difuzează şi unele din cele mai îndrăgite filme de la Sony Pictures, precum şi de la alte studiouri.

Despre Sony Pictures Television

Sony Pictures Television, companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme. Pe lângă faptul că are una dintre cele mai mari librării de filme apreciate cu premii, emisiuni si formate de televiziune, SPT se mândreşte şi cu o listă de programe actuale, printre care se numără drame populare şi emisiuni tip joc, seriale de referinţă, seriale animate originale şi comedii, filme artistice şi drame ce au primit votul criticilor. SPT are 19 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 13 ţări în afara Statelor Unite, menţinând birouri în 31 de ţări. Portofoliul global SPT conţine 150 de posturi în 178 de ţări, ajungând astfel, cumulat, la mai mult de 1,3 miliarde de abonaţi din întreaga lume. Pe lângă acestea, SPT creează conţinut original şi gestionează activitatea site-ului de video premium Crackle.

În plus, SPT este proprietar al companiei de producţie Embassy Row şi detine parţial canalul de televiziune prin cablu Game show Network (GSN) şi compania naţională de vânzări media, ITN Networks, Inc. Agenţia de vânzări media SPT este una dintre principalele companii naţionale de vânzări media, făcând inventarul comercial al serialelor SPT, precum şi al platformelor digitale SPE din Statele Unite, printre care the Rural Media Group şi DrOz.com.

 

Exploreaza subiecte similare:

Star Wars: Clone Wars, Star Wars: Episode IV - A New Hope, Star Wars: Episode II - Attack of the Clones, Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith, Star Wars: Episode I - The Phantom Menace, Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi, Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 12 septembrie 2015 12:30
Cred ca voi incepe sa-l urmaresc.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells