Ryan Gosling îl va interpreta pe Neil Armstrong într-un film biografic

de Cristina Grigore în 30 Dec 2016
Actorul va lucra din nou cu Damien Chazelle, cel care i-a oferit indicaţii regizorale în La La Land

A trecut aproape un an de când lui Ryan Gosling i-a fost oferit rolul central în First Man, un film biografic despre primul om ajuns pe Lună, cosmonautul american Neil Armstrong. Pelicula, dezvoltată de Universal Pictures, îl va avea la cârmă pe Damien Chazelle, un nume ajuns rapid pe lista regizorilor promiţători ai Hollywood-ului după titluri ca Whiplash şi In Search of Perfection.

Cum Gosling şi-a dat în sfârşit acordul de a fi protagonistul lui First Man – potrivit Variety.com -  va relua lucrul cu Chazelle, cel care i-a oferit indicaţii regizorale şi în La La Land, o comedie-musical ce a încântat anul acesta criticii de film şi a obţinut şapte nominalizări la premiile Globul de Aur 2017.

Filmul va fi adaptarea cărţii First Man: The Life of Neil A. Armstrong, de James Hansen. Scenarist va fi Josh Singer, câştigător de Oscar cu scenariul original al lui Spotlight.

La La Land, ce i-a adus lui Gosling a patra nominalizare la Globul de Aur, rulează deja în cinematografele din ţară. Din 6 octombrie, anul viitor, îl puteţi vedea în Blade Runner 2049, în regia lui Denis Villeneuve. 

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Gosling, Neil Armstrong, Damien Chazelle

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells