Russell Crowe şi Liam Neeson ar putea juca în Noah

de Cristina Grigore în 2 Feb 2012
Russell Crowe şi Liam Neeson ar putea juca în Noah

Darren Aronofsky continuă pregătirile pentru Noah, proiectul cinematografic de amploare anunţat anul trecut, iar, potrivit Deadline, doi actori celebri sunt doriţi de regizor pentru a face parte din distribuţie: Russell Crowe şi Liam Neeson.

După ce Christian Bale, prima alegere a cineastului pentru rolul lui Noe, a refuzat oferta – încă de la sfârşitul lui 2012 – starul din Gladiatorul şi Robin Hood (2010) a fost preferat în rol titular, în timp ce Neeson ar putea primi o altă partitură în film, posibil cea a unui antagonist. Ofertele nu au pornit deocamdată către cei doi actori, confirmarea alegerii protagoniştilor urmând să fie anunţată, probabil, în curând.  

Neeson filmează acum continuarea lui Taken, iar Crowe este interesat de rolul central din remake-ul lui RoboCop. Şi protagonistul lui Shame, Michael Fassbender, s-a aflat în vizorul lui Aronofsky pentru rolul principal din Noah, însă cineastul nu i-a făcut nici lui, încă, o ofertă în acest sens.

Proiectul despre legendara figură biblică este unul de suflet pentru regizorul lui Black Swan, care a renunţat la mult-aşteptatul The Wolverine pentru a realiza această producţie epică, ce va conţine cu siguranţă captivante secvenţe apocaliptice şi va atinge unele subiecte tabu prezente în povestea originală din Biblie şi ignorate în alte ecranizări ale acesteia.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 2 februarie 2012 13:54
Si cum ar fi un antagonist al lui Noe??? ce ar putea sa-i faca? sa prinda animalele si sa le manance in timp ce se indreapta spre arca? :))
Crist11 pe 2 februarie 2012 14:08
Cred ca in rolul lui Noe s-ar potrivii Russell... ce trebuie sa faca sa faca.
Lalolica pe 2 februarie 2012 17:51
ma bucur ca Christian Bale a refuzat!!...ar fi fost o gresala sa il joace el pe Noe!!..pe cand Russell, probabil este cel mai potrivit pt rolul acesta!!
curca pe 2 februarie 2012 19:00
da ok sunt deacord cu baieti
Beatryce pe 2 februarie 2012 20:22
Russell se potriveste ff bine..
imi pare rau ca Christian Bale a refuzat..

kronos18 pe 2 februarie 2012 20:28
toti 3 s-ar fi adaptat cu succes
alex_il_fenomeno pe 7 februarie 2012 18:44
sunt vesti foarte bune ! sa speram ca vor veni raspunsuri pozitive !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells