Rolul lui Will Smith din „Brigada sinucigaşă” e diferit de ce a făcut până acum

de Gloria Sauciuc în 14 Iul 2016
„Brigada sinucigaşă”/„Suicide Squad” se lansează în cinematografele noastre pe 5 august

De la „Ziua Independenţei” la „Bărbaţi în negru” şi „Trauma”, Will Smith joacă de obicei protagonistul, tipul cel bun, eroul...

Aşadar, cum a făcut să fie inclus în ansamblul celor mai „răi” eroi ce au existat vreodată în viitorul film „Brigada sinucigaşă” de la Warner Bros.? Pentru că şi-a dat seama că n-a mai făcut-o niciodată până acum.

„Nu am jucat niciodată un personaj căruia în mod legitim să i se rupă... Este foarte eliberator să nu fie nevoie să porţi în spate coloana morală a filmului”, a declarat el pentru Entertainment Weekly, într-un interviu recent.

Smith a vrut, de asemenea, să lucreze cu scenaristul și regizorul filmului, David Ayer. De fapt, Ayer l-a ajutat pe Smith să înţeleagă mentalitatea unui criminal în serie, dându-i să citească „The Anatomy of Motive”, de John Douglas.

Și se pare că a dat rezultate, deoarece Ayer a declarat  că publicul va vedea o nouă latură a lui Smith când îl joacă pe Deadshot, personajul negativ – trăgătorul expert şi fatal de la DC Comics, a cărui slăbiciune este dragostea pentru fiica lui.

„Sunt atât de mândru de ceea ce a făcut în film”, a declarat Ayer pentru EW. „Cred că va fi una dintre surprizele [filmului.] Se simte ca şi cum ar fi descoperit ceva nou. A descoperit aici o treaptă de viteză diferită”.

 

Exploreaza subiecte similare:

Suicide Squad

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells