Rolul din The Host presupune mult efort fizic, spune Saoirse Ronan

de Cristina Grigore în 29 Mai 2012
Rolul din The Host presupune mult efort fizic, spune Saoirse Ronan

Ai văzut-o anul trecut în rolul titular din Hanna, pelicula de acţiune a lui Joe Wright în care interpreta rolul unei adolescente de 16 ani crescută de tatăl ei pentru a deveni spionul perfect. În 2013, tânăra Saoirse Ronan va aduce din nou suspansul în sălile de cinema prin The Host.

Adaptare a primului roman adresat publicului adult al lui Stephenie Meyer, pelicula o va avea pe actriţă în rolul lui Melanie Stryder, o tânără care reuşeşte să ţină piept parazitului extraterestru ce s-a infiltrat în corpul ei. Deşi a încercat să-i şteargă personalitatea şi să o conducă, în avantajul rasei extraterestre al cărei scop este dominaţia Pământului, Melanie reuşeşte să stabilească o cale de comunicare cu acesta, pe care să o folosească în avantajul oamenilor.

Deşi obişnuită cu scenele de acţiune intense, Ronan a fost surprinsă de cerinţele destul de ridicate ale rolului din acest punct de vedere. „A fost chiar foarte solicitant”, a declarat ea pentru site-ul MTV. „Nici nu mă aşteptam la asemenea scene complexe. Am petrecut multă vrede în corzile elastice ale hamului de protecţie pentru unele secvenţe”.

Actriţa a declarat însă că momentele de adrenalină i-au plăcut şi că scenele ei preferate au fost chiar acelea pentru care trebuia să sară pe distanţe foarte mari cu ajutorul unui ham”. „M-am aflat la un moment dat la 9 metri înălţime în aer, aşa că a fost de-a dreptul grozav”, îşi aminteşte ea.

The Host, în regia lui Andrew Niccol (In Time, The Truman Show), va avea lansarea în România pe 29 martie 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 29 mai 2012 09:46
Desi sunt solicitante, astfel de scene i-au placut.Normal.Senzatia este deosebita.
legolas05 pe 29 mai 2012 14:17
astep sa vad filmul doar pt ca joaca ea in film,daca era altcineva nu cred ca mai asteptam sa il vad
alex_il_fenomeno pe 15 iunie 2012 17:26
ea e si foarte tanara , de altfel ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells