Rocky, din nou pe marele ecran

de Cristina Grigore în 26 Iul 2013
Celebrul personaj îşi va face apariţia într-un spin-off al seriei Rocky

Studiourile MGM şi regizorul aclamatului Fruitvale Station, Ryan Coogler, au demarat o producţie spin-off Rockyfilm inspirat din celebra serie – anunţă Deadline.com.

Filmul se va numi Creed şi îl va avea pe nepotul lui Rocky Balboa, Apollo Creed, ca protagonist, în vreme ce Sylvester Stallone îşi va relua faimoasa partitură, de această dată fiind în postura unui antrenor de box care şi-a încheiat activitatea.

Coogler, care se va ocupa atât de regia, cât şi de scenariul peliculei, l-a distribuit pe Michael B. Jordan, starul lui Fruitvale Station (unul din filmele independente ale anului ce trebuie văzut, fiind câştigătorul Marelui Premiu al Juriului şi pe cel al publicului la Sundance, în vreme ce la Cannes a primit titlul de Cel mai bun film de debut), în rolul lui Apollo Creed.

Povestea filmului pare una destul de previzibilă – tânărul Apollo hotărăşte să se apuce de box când realizează că are o înclinaţie naturală către acest sport, ulterior cerând ajutorul bunicului său, veteranul luptător Rocky. Cu toate acestea, producătorii se aşteaptă la o abordare reuşită a subiectului, ce a entuziasmat deja fanii lui Rocky, dar şi pe cinefilii care văd în Ryan Coogler şi al său protagonist din Fruitvale Station, Michael B. Jordan, unele din tinerele speranţe ale cinematografiei.

Exploreaza subiecte similare:

Fruitvale Station, Ryan Coogler, Rocky, Sylvester Stallone, Michael B. Jordan

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
vladimir84 pe 26 iulie 2013 08:41
Ma mir ca nu se mai bate Stallone, ca la varsta lui poate sa bata orice adversar :)
adelutza_p pe 26 iulie 2013 08:59
Cum adica "îl va avea pe nepotul lui Rocky Balboa, Apollo Creed"?? Il va avea ca personaj central pe nepotul lui Apollo Creed.
kristy_cullen pe 26 iulie 2013 09:46
M-a derutat... :))) Apollo nu avea nici o legatura de rudenie cu Rocky. Si pe nepotul lui Balboa il cheama.. Creed?! :)) Articolul asta cred ca a omis exact ce era mai important. Deci pana la urma cum este de fapt?!
xerses pe 26 iulie 2013 11:19
Pentru mine vestea e buna; sunt un mare fan al lui Stallone...
cristi23 pe 26 iulie 2013 15:52
filmul e interesant..imi place felul in care se dezvolta povestea cu un nou personaj si in acelasi timp incluzand personaje mai vechi......pacat ca in serie nu poate aparea si adevaratul apollo creed.....fostul adversar si prieten al lui rocky din vechea serie......
alex_il_fenomeno pe 4 august 2013 17:31
Am adorat filmele Rocky, dar sunt realist ca Stallone are o varsta...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells