Robert Pattinson va pleca dincolo de granițele sistemului nostru solar

de Gloria Sauciuc în 27 Aug 2015
Filmul, ce va fi regizat de Claire Denis, este unul dintr-o serie de noi drame pe tema spațiului, comandate în urma succesului de box-office obţinut de Gravity 3D: Misiune în spaţiu și Interstellar: Călătorind prin univers

Robert Pattinson va avea rolul principal, cel al unui astronaut, care operează dincolo de granițele sistemului nostru solar în noul film SF al lui Zadie Smith și Claire Denis.

Zadie Smith, autoarea premiatului roman bestseller „White Teeth”, a fost angajată în iunie să scrie scenariul împreună cu soțul ei, Nick Laird, și Claire Denis. Rolul starul britanic din saga Amurg a fost confirmat de compania de producţie Alcatraz Film cu sediul la Paris. Proiectul fără titlu va fi primul film în limba engleză al cineastei franceze Claire Denis, precum și debutul lui Smith ca scenaristă.

Filmul este proiectat dincolo de sistemul solar într-un „viitor care pare ca prezentul”. Alcatraz Film a declarat: „Suntem foarte mândri şi foarte fericiţi, ca şi Claire, în ceea ce priveşte acestă viitoare mare colaborare. Robert este dedicat proiectului și noi suntem dedicaţi lui Robert”...

Filmul lui Denis este unul dintr-o serie de noi drame pe tema spațiului, comandate în urma succesului de box-office obţinut de „Gravity 3D: Misiune în spaţiu” al lui Alfonso Cuarón, laureat cu Oscar în 2013 și „Interstellar: Călătorind prin univers” de anul trecut al lui Christopher Nolan. Cel mai mare buget din serie este de 150 de milioane de dolari pentru „Passengers”, cu Jennifer Lawrence și Chris Pratt în roluri de călători interstelari care se trezesc din somn criogenic aproape un secol prea devreme și încep o poveste de dragoste.

Pattinson va fi văzut apoi în „Anton Corbijn’ Life” în rolul fotografului Dennis Stock din 1950, care a capturat în fotografii unele dintre cele mai iconice imagini ale lui James Dean înainte de a fi celebru, în timpul unei călătorii prin toată ţara, din 1955. El a semnat şi pentru o revenire la proiectul cu buget mare a lui James Gray, „The Lost City of Z”, despre exploratorul Percy Fawcett din anii 1920, care a dispărut în Amazon în timp ce căuta un oraş antic.

Claire Denis este cunoscută pentru „Beau Travail”, o ecranizare liberă a nuvelei „Billy Budd” de Herman Melville, şi pentru „White Material/Ţara mea”, un film despre un cultivator francez de cafea care lucrează într-un stat african în timpul unui război civil. Ultimul ei film a fost „Bastards/Les salauds” (2013), un thriller despre răzbunare, apreciat de Peter Bradshaw pentru calitatea lui „macabră și onirică”.

Exploreaza subiecte similare:

Robert Pattinson

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 27 august 2015 12:16
Vazand titlul am crezut/sperat ca va pleca pe bune si speram sa nu mai revina
unkn0wn pe 27 august 2015 16:10
Fa-ti sepuku, nu stiu cum de mai suporti lumea asta nedemna de un zeu ca tine.
AeroX pe 27 august 2015 22:13
Esti naiv la cat de snob cultural esti tu. :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells