Robert de Niro şi Bradley Cooper, inamici în Dincolo de Limite!

14 Mar 2011
Robert de Niro şi Bradley Cooper, inamici în Dincolo de Limite!

Bradley Cooper revine pe marile ecrane într-un action thriller captivant, Dincolo de limite, în care joacă în premieră alături de Robert De Niro, legendarul actor care l-a inspirat să îşi aleagă această meserie. Dincolo de limite poate fi vizionat din 18 martie, în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj), The Light Cinema, Cityplex (Constanţa) şi în reţeaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Baia Mare, Timişoara, Bacău, Iaşi, Piteşti).
 
În ciuda relaţiei încordate a personajelor din film, experienţa de a lucra alături de idolul său a fost un vis devenit realitate pentru Cooper, acesta declarând că: "Robert De Niro reprezintă motivul pentru care am devenit actor. Nu m-am simţit deloc intimidat de el pe platoul de filmare, pentru mine a fost fascinant să văd cu câtă uşurinţă joacă. Şi în momentul în care lucrez cu un actor atât de bun, munca mea devine extrem de simplă, nu trebuie decât să reacţionez la replicile lui."

Bazat pe romanul de succes al lui Alan Glynn - The Dark Fields, Dincolo de limite dezvăluie povestea lui Eddie Mora (Bradley Cooper), un scriitor ratat, obişnuit să îşi contempleze în fiecare zi eşecul. Din ziua în care iubita îi dă papucii, faptul că nu are niciun viitor devine o certitudine. Însă, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată atunci când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic, NZT. Orice om normal îşi foloseşte doar 20% din capacitatea creierului, dar substanţa experimentală îi permite lui Eddie să îl folosească 100%. Dintr-o dată i se deschide apetitul pentru cultură, reuşeşte să îşi scrie cartea în doar 4 zile şi matematica devine un hobby folositor. Toate lucrurile pe care le-a auzit sau le-a citit, informaţiile pe care le-a acumulat în timp prind contur şi încep instantaneu să se organizeze în mintea sa.  

Cu o nouă perspectivă asupra vieţii şi abilităţi ieşite din comun, Eddie ajunge repede expert al speculaţiilor financiare şi îi atrage astfel atenţia lui Carl Van Loon (Robert De Niro), unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri. Dar spre ghinionul lui, mogulul nu îl vede decât ca pe o metodă uşoară de a face miliarde de dolari fără efort. În scurt timp, succesul fulminant al lui Eddie se transformă într-o luptă pentru supravieţuire, secretul metamorfozei iese la suprafaţă şi asasinii puşi pe urmele lui nu mai reprezintă singura ameninţare.  

O dată cu premiera filmului Dincolo de limite, MediaPro Distribution dă startul unui nou concurs: Cum ar fi dacă o pastilă te-ar ajuta să îţi foloseşti  100% din creier? Să devii peste noapte un geniu şi să câştigi mai mult decât ai visat? Cumpără-ţi bilet la film şi trimite până pe 10 aprilie răspunsul tău însoţit de datele personale complete pe adresa concurs@mediaprodistribution.ro. Păstrează biletul pentru validare! Cel mai creativ răspuns va fi premiat cu 1000 de euro! Detaliile şi regulamentul concursului pot fi obţinute la casele de bilete şi pe site-urile cinematografelor participante: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj), The Light Cinema, Cityplex (Constanţa) şi în reţeaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Baia Mare, Timişoara, Bacău, Iaşi, Piteşti).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex2812 pe 14 martie 2011 13:52
interesant film, dar nu depaseste media celorlalte filme aparute anul acesta
anaelena pe 14 martie 2011 16:46
astept si eu pastila aia:)
Bogdann13 pe 14 martie 2011 20:25
Foarte tare, astept de ceva vreme filmul asta, cred ca o sa fie foarte ok:).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells