Ridley Scott reface Crima din Orient Express

de Cristina Grigore în 13 Dec 2013
Cineastul va fi unul dintre producătorii acestei noi adaptări cinematografice

Alături de alți doi producători de top ai Hollywood-ului – Simon Kinberg și Mark Gordon – Ridley Scott va readuce pe marile ecrane, pentru studiourile Fox, celebrul roman polițist al Agathei Christie, Crima din Orient Express, anunță The Hollywood Reporter.

Cei de la Fox au achiziționat drepturile de producție asupra cărții transformate în 1974 într-un succes cinematografic, cu șase nominalizări la Oscar, o statuetă fiind câștigată de Ingrid Bergman pentru Cel mai bun rol secundar. Emblematicul personaj ce apare în seria romanelor polițiste ale lui Christie, detectivul Hercule Poirot, a fost în 1974 interpretat de Albert Finney. Momentan, proiectul este la început și nu se cunosc prea multe detalii acesta – până la trasarea primelor linii ale scenariului lui se știe dacă acțiunea filmului se va desfășura în zilele noastre sau vom vedea un film de epocă – însă va fi interesant de văzut ce actor va prelua rolul lui Poirot.  

Momentan, Ridley Scott filmează pentru Fox Exodus, povestea lui Moise și a evadării din Egipt a poporului evreu, în vreme ce Gordon a anunțat că va începe lucrul la un nou film din seria Narnia (The Chronicles of Narnia: The Silver Chair), iar Kinberg și-a reînnoit contractul cu studioul de producție pentru a dezvolta noi pelicule din universul X-Men.

Exploreaza subiecte similare:

Simon Kinberg, ridley scott, Ingrid Bergman, Albert Finney, The Chronicles of Narnia: The Silver Chair, Exodus1

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 13 decembrie 2013 15:46
Cand o sa aud ca cineva face ceva , nu reface ?
alex_il_fenomeno pe 30 ianuarie 2014 13:44
Ma bucur ca la carma unei asemenea povesti va sta un mare cineast.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells