Ridley Scott arată când încep filmările la Prometheus 2 şi confirmă revenirea lui David

de Cristina Grigore în 15 Sep 2015
Cineastul vorbeşte şi despre „grandiosul” scenariu al filmului

Într-un interviu de promovare al noului său film, The Martian, Ridley Scott a vorbit şi despre un alt proiect anticipat al său, Prometheus 2. Cineastul a confirmat că sequel-ul va fi următorul film din agenda sa de lucru, iar filmările vor începe în februarie 2016.

Scott a menţionat, de asemenea, că Michael Fassbender va reveni în rolul androidului David. Cât despre ce ne aşteaptă în Prometheus 2, cineastul a folosit cuvântul „grandios”.

„Ai putea să laşi primul film deoparte şi să treci direct la vizionarea continuării… dar nu ar fi prea ok, pentru că se termină cu o afirmație mult prea specifică a personajului jucat de Noomi Rapace, care spune ‘Vreau să merg acolo, de unde au venit Ei, nu vreau să mă întorc de unde vin eu’”.

„M-am gândit că, în subtext, filmul este un pic prea complex,  grandios. Dar pune o întrebare bună: ‘Cine ne-a creat? Pentru că eu nu cred că ne aflăm aici din întâmplare. […] Credeţi că nu mai sunt acolo planete pe care există viaţă? Eu pur si simplu nu cred asta… Chiar şi Stephen Hawking spune acum că nu mai este sigur. Nu mai crede în Big Bang”, a explicat cineastul.

Exploreaza subiecte similare:

Prometheus 2, ridley scott, The Martian, Michael Fassbender, Noomi Rapace

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 15 septembrie 2015 22:58
"Grandios" zicea ca o sa fie si primul..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells