Repo! Genetic opera!, Hannah Montana şi Un Secret, toate pe marile ecrane de la noi

de Gloria Sauciuc în 10 Iul 2009
Repo! Genetic opera!, Hannah Montana şi Un Secret, toate pe marile ecrane de la noi

Se cântă mult săptămâna aceasta pe marele ecran. Pe de o parte  cântă Hannah Montana, pe de alta o adunătură de degeneraţi în muzicalul horror Repo! The Genetic Opera!. Numai în drama de război franţuzească Secret de familie unui copil i se cântă în strună pentru ca adevărul pe care îl va afla, despre trecutul familiei lui, să nu fie atât de dureros.

Recomandarea Cinemagia pentru această săptămână, Un Secret (foto) este o dramă de familie plasată pe fondul intruziunii naziste în Franţa şi a deportării majorităţii membrilor comunităţii evreieşti. Un Secret este ecranizarea romanului autobiografic al lui Philippe Grimbert.

Regizorul Claude Miller (The Accompanist) reuşeşte să dea un film emoţionant, în care Ludivine Sagnier, Cecile de France şi Patrick Bruel fac nişte roluri memorabile. Filmul intră de vineri, 10 iulie în cinematografele de la noi.

Realizarea unui lungmetraj “Hannah Montana”, după un sitcom de succes, era pasul firesc pe care să-l facă producătorii, aşa că iată cum de săptămâna aceasta filmul poate fi urmărit şi în cinematografele de la noi. De la debutul său din 2006, serialul “Hannah Montana” a devenit un
adevărat fenomen al culturii pop în America. Ideea unei tinere vedete care vrea să ducă o viaţă obişnuită, neafectată de statutul ei de star, a atras publicul şi a adus serialul pe locul întâi în rândul producţiilor pentru copii şi tineri.

Întoarcerea lui Miley şi a tatălui ei în Tennessee a fost prelungire firească şi ideală a poveştii personajelor, pentru marele ecran.
Schimbarea faţă de sitcom este punctul de interes central al filmului, acum axat în principal pe Miley; filmul este, practic, povestea ei. Coregrafia, muzica, şi povestea sunt bonusuri ale filmului.

Al treilea film al săptămânii este Repo! The Genetic Opera! "Să schimbi totul înăuntru ca să te simţi viu" e refrenul acestui horror muzical cu acţiunea plasată în anul 2056. Transplanturile de organe sunt acum la modă, mai ales că recuperarea este fără dureri şi rapidă, graţie unei endorfine dezvoltate de GeneCo, o companie de bio-tehnologie. Filmul are premiera pe 10 iulie, dar nu-l recomandăm decât fanilor nepretenţioşi ai filmelor cu eviscerări.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
timy1777 pe 10 iulie 2009 20:52
horror muzical?n-am auzit de asa ceva niciodata in viata mea.dar daca ma gandesc mai bine si sweeney todd a fost ceva de genul acesta....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells