Remake-ul lui Scarface, în lucru

de Cristina Grigore în 19 Mar 2015
Studiourile Universal au angajat un nou scenarist pentru o abordare inedită a poveştii

Studiourile Universal Pictures au reluat proiectul ce va readuce pe marele ecran celebra poveste desfăşurată în lumea traficului de droguri. Potrivit TheHollywoodReporter.com, Jonathan Herman (Straight Outta Compton) a fost recent angajat pentru a imagina scenariul.

Acţiunea noului film se va desfăşura în Los Angeles şi va oferi o inedită abordare poveştii imigrantului ambiţios, dornic să obţină totul în viaţă, indiferent de mijloace. Filmul original Scarface a fost lansat în 1932 şi refăcut în 1983 cu Al Pacino în rol central, drept refugiatul cubanez îmbătat de bogăţie şi putere, ce-şi face drum spre conducerea unui cartel de droguri din Miami.

Noul film Scarface se află de multă vreme în dezvoltare. Printre cei care au oferit până acum variante de scenariu s-au aflat Paul Attanasio (Donnie Brasco, The Sum of All Fears) şi David Ayer (Fury, End of Watch).

Exploreaza subiecte similare:

Scarface

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 19 martie 2015 10:35
Din nou un remake dupa un film clasic si bun ??? Deja m-am cam saturat de aceste remake-uri care nu vor reusi nici macar unul sa se aproprie de adevarata valoare a originalului...
grig2069 pe 19 martie 2015 13:24
Dar va reusi sa mai aduca ceva bani,in fond pentru asta sunt si facute $$$.Cam greu cu ideile originale.
Costirik pe 19 martie 2015 14:40
Pfff, nu se fac remake -uri la genul asta de filme.Poate, pe langa bani se incearca si readucerea pe marele ecran a unor filme de calitate pentru generatia actuala tampita de filme ca twilight sau 50 shades of grey, dar mai mult cred ca insulti originalul...la fel e si cu Ben-Hur;)
Shadow_Master pe 19 martie 2015 15:11
WTF?!! Cum sa faci un remake la Scarface.In primul rand cine il va putea juca pe Tony Montana mai bine decat Al Pacino.Doar nu Robert mathefuckin' Pattinson.De ja m-am saturat de zecile de remakuri care s-au facut la filme horror cum ar fi A Nightmare on Elm Street,Friday the 13th,Halloween,Piranha, The Texas Chainsaw Massacre, Evil Dead,My Bloody Valentine.Doar unele mi-au placut mai mult ca orginalul.
Ar fi culmea sa se faca si un remake dupa The Sixth Sense cu Will Smith si Jaden Smith in rolurile principale.I SEE BLACK PEOPLE...Anul asta se lanseaza remake si la Poltergeist.Cred ca peste cativa ani vom vedea The Exorcist cu Hannah Montana posedata:)):sau remake la The Godfather cu Arnold Schwarzenegger in loc de Marlon Brando si Daniel Radclife in loc de Al Pacino.Poate mai vine vreu regizor inteligent cu remake la Bloodrayne in care sa joace Kristen Stewart:))

Shadow_Master pe 19 martie 2015 15:13
Sau vreun remake la Rocky in care sa joace Danny Trejo.
Shadow_Master pe 19 martie 2015 15:14
Sau si mai amuzant: Titanuc cu 50 Cent si Whoopi Goldberg:))
Shadow_Master pe 19 martie 2015 15:16
Vroiam sa scriu Titanic
Claudynho pe 19 martie 2015 20:26
Nu cred ca se va compara originalul !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells