Regizorul lui Deadpool 2 a renunţat la proiect. Neînţelegeri cu Ryan Reynolds

de Cristina Grigore în 24 Oct 2016
Tim Miller şi-a dorit un sequel mai original şi provocator din punct de vedere stilistic

Producţia lui Deadpool 2 a fost frânată în week-end în urma deciziei regizorului Tim Miller de a părăsi echipa. Potrivit Deadline.com, aceasta a avut la bază neînţelegerile de ordin creativ pe care cineastul le-a avut cu protagonistul, Ryan Reynolds.

Cei de la TheWrap.com au căutat mai multe informaţii referitoare la plecarea regizorului şi au aflat că, în vreme ce acesta îşi dorea dea continuării un aspect mai original şi provocator din punct de vedere stilistic, Reynolds şi-a dorit mai mult ca filmul să păstreze tonul ironico-sarcastic ce a atras fanii. Miller începuse deja lucrul la scenariul sequel-ului, însă nu semnase încă un contract, astfel încât retragerea sa din proiect a fost lipsită de complicaţii. El va lucra acum la un proiect al companiei Fox, intitulat Influx.

Chiar dacă a rămas fără regizor – şi aşteptările sunt mari de la cel care va ocupa această poziţie, având în vedere succesul filmului original – Deadpool 2 va beneficia de aportul scenariştillor Rhett Reese şi Paul Wernick (fără de are Reynolds a declarat că nu îşi va relua partitura). Noi personaje vor fi introduse în film – Cable, rol ce i-ar putea reveni lui Kyle Chandler şi Domino, pentru care se lută actriţe precum Mackenzie Davis, Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane), Ruby Rose (Orange is the New Black) şi Sienna Miller (American Sniper).

Filmările la Deadlpool vor începe în prima parte a anului viitor, lansarea fiind programată pentru ianuarie 2018.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Reynolds, Deadpool 2, Tim Miller

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
gamblerrambler pe 26 octombrie 2016 18:27
Cine stie ce chestii perverse are in cap ala de il joaca pe Deadpool :P
E mai bine ca a plecat regizorasul ala...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells