Regizorul lui Dark City produce un film cu superoameni

de Cristina Grigore în 3 Dec 2010
Regizorul lui Dark City produce un film cu superoameni

Acţiunea filmelor lui Alex Proyas a avut loc, de la The Crow încoace, în lumi ale viitorului postmoderne şi întunecate (Dark City, I, Robot), iar ultimul său proiect se va înscrie pe aceeași traiectorie. Conform Deadline, Proyas va produce şi, probabil, regiza, adaptarea romanului lui Daniel H. Wilson, intitulat AMP.

Povestea este plasată într-un viitor apropiat, în care tehnologia este folosită spre a-i ajuta pe cei cu handicapuri fizice de orice fel, lucru ce îi transformă pe aceştia în superoameni. Romanul nu este terminat, însă, datorită popularităţii actuale a autorului său, a participat deja la o licitaţie pentru drepturile de ecranizare, câştigată de Summit Entertainment. Conform dorinţei lui Wilson, nu va fi un film de buget mare, astfel încât Proyas va filma în Australia, cu propria sa echipă de producţie.

Daniel H. Wilson, inginer specialist în robotică, a devenit cunoscut publicului larg o dată cu începerea adaptării  pentru marele ecran a romanului format dintr-o serie de sfaturi amuzante, How to Survive a Robot Uprising. Drepturile aparţin lui Steve Pink (High Fidelity) şi Jack Black, ultimul urmând să joace şi în film. Şi Steven Spielberg a fost atras de unul din romanele lui Wilson, Robopocalypse, un thriller tehnologic ce va fi lansat în librării abia în iunie 2011. Filmările la această peliculă vor începe, potrivit regizorului, în ianuarie 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Piratu pe 3 decembrie 2010 18:31
Sa fie cu noroc..
alex_il_fenomeno pe 4 decembrie 2010 18:03
pana acum a avut noroc cu precedentele filme de acest gen , sigur va avea si cu acesta !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells