Recomandări TV: comedii ireverențioase, acțiune și magie

de Gloria Sauciuc în 27 Mar 2017
Rubrica „TV” oferă lista completă a filmelor și serialelor programate pe micul ecran în următoarele șapte zile
TV1000
Luni, 27 martie, ora 20:00
Distins la Cannes cu Prix de l'Avenir, Fruitvale Station este o dramă bazată pe tragedia petrecută în primele ore ale anului 2009 pe peronul staţiei de metrou Fruitvale din Oakland, California, atunci când tânărul de 22 de ani Oscar Grant (Michael B. Jordan) este împuşcat mortal de un poliţist.  În introducere vedem un scurt clip filmat în acea noapte cu telefonul de către unul dintre martori, iar la final rămânem cu imagini ale fiicei victimei şi ale oamenilor veniţi la locul tragediei la comemorare.
 
Trainwreck 
Digi Film
Marţi, 28 martie, 20:00 
Judd Apatow are renumele de a crea rampe de lansare pentru nou-veniții pe scena comediei americane, însă nu e niciun dubiu că Amy Schumer și-a câștigat notorietatea singură, încetul cu încetul. De la stand-up-urile ei de o sinceritate brutală din cluburile de comedie, la clipurile care au devenit virale imediat ce au fost postate online. Amy Schumer a devenit un nume din ce în ce mai căutat pe scena comediei fruste și fără inhibiții.
 
Combinând confesiunile personale, comentariul de corectitudine politică și spiritul de observație ascuțit, Schumer este iubită de public pentru că îi oferă o experiență care e nu numai distractivă, ci și extrem de inteligentă. Alături de Apatow, Schumer își transpune acum talentul pe marele ecran în primul ei film de mare lung metraj, ca scenaristă și protagonistă.
 
PRO Cinema
Miercuri, 29 martie, 22:30 
Guillermo Arriaga, celebrul scenarist al unor filme precum Babel, Amores Perros și 21 de grame, debuta la Veneția în 2008 cu The Burning Plain, cu Charlize Theron si Kim Basinger în rolurile principale. În stilul din 21 și Babel, Guillermo Ariaga întrețese mai multe povesti de dragoste în debutul său în lungmetraj. În locuri diferite și momente diferite, personajele lui caută dragoste, cer iertare și încearcă să-și ispășească greșeli de mult făcute. Printre ei, Sylvia (Charlize Theron) caută să găsească o cale de comunicare cu părinții săi, alături de care a petrecut o copilărie zbuciumată.
 
TNT
Joi, 30 martie, 23:45 
Având ca pretext conflictul între super-polițistul John Spartan (Sylvester Stallone) și criminalul psihopat Simon Phoenix (Wesley Snipes), 
scenariștii lui Demolition Man descriu o lume a viitorului în care – în mod neașteptat – societatea a evoluat în bine, căci a reușit să elimine crimele violente. Din acest motiv însă, poliția nici nu mai este dotată corespunzător pentru a face față unui criminal de talia lui Phoenix, care, după un lung somn criogenetic, scapă pe străzi în numitul an 2032.
 
Amour
PRO Cinema
Vineri, 31 martie, 20:30 
Povestea unui cuplu de octogenari (Jean-Louis Trintignant, Emmanuelle Riva), a căror dragoste este pusă la încercare odată cu degradarea biologică galopantă a femeii. Pelicula nu a reprezintat Franţa la Oscaruri, ci Austria, ţara natală a regizorului (Michael Haneke).
 
PRO TV
Sâmbătă, 1 aprilie, 20:30 
Kai (Keanu Reeves) este un proscris într-o Japonie eterică a anilor 1800, o lume de o brutalitate intensă și de o frumusețe incontestabilă, o vreme în care istoria își dă mâna cu fantasticul. Când cea pe care o iubea e răpită de lângă el, Kai rămâne cu inima frântă și pierdut. Rătăcind într-un univers populat cu vrăjitoare seducătoare înzestrate cu puteri de coșmar, în care îi ies în cale bestii mitice, dar și o societate secretă de călugări-demoni cu puteri letale, Kai se alătură unei frății de proscriși cu care poate împărtăși misiunea lui de răzbunare.
 
Alături de Keanu Reeves, în această aventură epică 3D regăsim o distribuție de superstaruri japoneze, îndrăgite atât în țara lor de origine, cât și de către publicul internațional.
 
Bridesmaids
Digi Film
Duminică, 2 aprilie 23:45 
Kristen Wiig este Annie, o domnișoară de onoare a cărei viață o ia razna din momentul în care, împreună cu o gașcă de Domnișoare de onoare una mai trăsnită decât alta (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey și Ellie Kemper), trebuie s-o conducă la altar pe cea mai bună prietenă a ei, Lillian (Maya Rudolph).
 
Viața lui Annie e un dezastru. Când află că prietena ei de viață s-a logodit și se va căsători, îi e clar că ea trebuie să-i fie domnișioară de onoare. Deși falită atât în dragoste, cât și financiar, Annie nu ține cont de nimic și se aruncă în tot felul de ritualuri pe cât de scumpe, pe atât de extravagante.
 
Are doar o singură șansă să facă totul perfect, așa că e decisă să le arate și viitoarei mirese, dar și celorlalte domnișoare de onoare cât de departe se poate merge pentru cineva la care ții foarte mult.

Exploreaza subiecte similare:

Fruitvale Station, Michael B. Jordan, Trainwreck, Judd Apatow, Amy Schumer, The Burning Plain, Guillermo Arriaga, Charlize Theron, Kim Basinger, Demolition Man, Michael Haneke, Emmanuelle Riva, Jean-Louis Trintignant, 47 Ronin, Kristen Wiig, Keanu Reeves, Wesley Snipes, Bridesmaids, Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey, Ellie Kemper, Maya Rudolph, Sylvester Stallone

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells