Recomandări TV 23-29 noiembrie: seriale, American Music Awards și filme de colecție

de Gloria Sauciuc în 23 Nov 2015
Iată o selecție a celor mai interesante programe din oferta posturilor TV

Serial. „Into the Badlands

luni, 23 noiembrie, ora 23.00, AMC

Into the Badlands redefinește genul artelor marțiale într-o poveste inspirată liber din romanul chinezesc clasic „Călătorie spre Vest”. Serialul prezintă călătoria unui mare luptător, Sunny, jucat de Daniel Wu, însoțit de un băiat printr-un ținut periculos, controlat de seniori feudali, în căutarea cunoașterii. Serialul este produs de AMC.

Covorul roșu. „The 2015 American Music Awards”

luni, 23 noiembrie, ora 19, E!

Seria de succes a televiziunii E!, Live From The Red Carpet, revine - pentru a acoperi ediţia din acest an a galei American Music Awards. Gazdele Giuliana Rancic, Terrence Jenkins şi Zuri Hall le oferă acces exclusiv în culisele uneia dintre cele mai importante nopţi din lumea muzicală, realizând interviuri spontane şi imprevizibile cu cei mai titraţi artişti ai momentului. Petrecerea continuă miercuri, 25 noiembrie, la ora 22:00, când echipa Fashion Police - Melissa Rivers, Giuliana Rancic şi Brad Goreski, alături de celebrele Margaret Cho şi Amber Rose - evaluează toate ţinutele vedetelor de pe covorul roşu.

Dramă. „Eroi de week-end”/„Les Heros n’ont pas froid aux Oreilles”

marți, 24 noiembrie, ora 23.35, TVR1

Jean-Bernard şi Pierre lucrează la aceeaşi bancă şi locuiesc în acelaşi apartament parizian. Încurajaţi de şeful lor să mai iasă din ritmul monoton al vieţii lor, cei doi închiriază o maşină şi pornesc într-o escapadă de week-end la Bruges. Dar nici bine n-au plecat, că întâlnirea cu o tânără care face autostopul îi „deraiază” zdravăn. Regia: Charles Nemes, cu: Daniel Auteuil, Gérard Jugnot.

Thriller SF. „28 Weeks Later

Miercuri, 25 noiembrie, ora 22.30, ProCinema

La șapte luni după ce un virus mortal a decimat populația Marii Britanii, armata Statelor Unite declară încheiat războiul împotriva infecției și confirmă faptul că poate reîncepe reconstrucția țării. Printre refugiații care se întorc acasă este și o familie în interiorul căreia se ascunde un mare secret. Virusul nu a fost exterminat, iar acum este mai puternic ca oricând.

Serial. „From Dusk Till Dawn”

joi, 26 noiembrie, ora 23.20,  AXN

Premiera sezonului 2 al serialului De la apusul la răsăritul soarelui/From Dusk Till Dawn are loc joi noapte. Adaptare după lungmetrajul din 1996 semnat de Robert Rodriguez, serialul From Dusk Till Dawn: The Series prezintă povestea unui şerif texan pornit pe urmele abominabilului duo Seth şi Richie Gecko.

Dramă cu Daniel Day-Lewis.  „Boxerul”/„The Boxer

sâmbătă, 28 noiembrie, 23.30,  TVR 1

După 14 ani petrecuţi în închisoare pentru implicarea sa în I.R.A., Danny Flynn vrea să-şi reia activitatea sportivă de boxer şi să deschidă un club de box pentru antrenamentul tinerilor din Belfast. Dar faptul că sala lui de sport este deschisă atât catolicilor cât şi protestanţilor nu este văzut cu ochi buni de foştii săi colegi, care încearcă să-l oprească recurgând la diverse tactici.

Film nominalizat la Palme d’Or. „Stavisky...

Duminică, 29 noiembrie, ora 23.30, TVR 1

Inspirată de evenimente reale. În Franţa anilor ′30,

Serge Alexandre Stavisky este un consultant financiar puternic şi înstărit, proprietar al mai multor imobile. Relaţiile lui strânse cu personalităţi şi oameni politici îi conferă privilegii şi îl scutesc de eventuale probleme cu justiţia. Însă, din umbră, inspectorul Bonny conduce o anchetă pentru a-l acuza de deturnarea a milioane de franci; este începutul unui scandal uriaş, care s-a soldat cu moartea misterioasă a lui Stavisky şi cu revolte pe străzile Parisului. Regia  Alain Resnais, cu: Jean-Paul Belmondo.

 

Exploreaza subiecte similare:

28 Weeks Later, Zuri Hall, Terrence Jenkins, Giuliana Rancic, Melissa Rivers, Brad Goreski, Margaret Cho, Les héros n'ont pas froid aux oreilles, Charles Nemes, Daniel Auteuil, Gérard Jugnot, From Dusk Till Dawn: The Series, Robert Rodriguez, Daniel Day-Lewis, The Boxer, Stavisky..., Alain Resnais, Jean-Paul Belmondo, Into the Badlands

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
lili22 pe 23 noiembrie 2015 14:46
Uitati-va la ce ore criminale programeaza tvr1 filme interesante, nu se gandesc la somnul nostru?
cosmin742000 pe 23 noiembrie 2015 15:08
nu am inteles ce legatura exista intre The 2015 American Music Awards si program TV interesant

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells