Recomandări TV 10-16 iulie. Fantasy-urile și SF-urile domină săptămâna

de Gloria Sauciuc în 10 Iul 2017
Nu ezitați să accesați Rubrica „TV” pentru oferta completă a posturilor de la noi

Ziua de luni este, așa cum v-am obișnuit, a Recomandărilor TV. Iată, așadar, o serie de filme pe care noi le vom urmări în următoarele seri ale acestei săptămâni. Desigur, oferta canalelor TV de la noi este mult mai variată în titluri și genuri. Consultați programul TV, cu secțiune speciale pentru seriale.

Fantasy. Circul ororilor: Asistentul vampirului
Luni, 10 iulie, ora 23:50, AXN
Când în oraș vine un circ al ororilor ambulant, Darren începe să simtă că ceva se schimbă în sinele său. Este exact momentul în care un vampir, pe numele său Larten (John C. Reilly), se oferă să-l transforme în ceva însetat de sânge!

Proaspăt întors din morți, se alătură Circului ororilor, un spectacol ambulant populat de creaturi precum Snake Boy, Madame Truska, femeia cu barbă (Salma Hayek). Pe măsură ce Darren se afundă în lumea puterilor întunericului, devine un pion din ce în ce mai prețios între vampiri și rivalii lor mult mai periculoși.

Aventuri SF. Mad Max: Cupola Tunetului
Marți, 11 iulie, ora 22, TNT
Primul film Mad Max a devenit un succes în anul 1979, și a fost urmat de Mad Max 2: The Road Warrior în 1981 și Mad Max Beyond Thunderdome în 1985, film pe care TNT l-a programat marți, de la ora 22.  Max (Mel Gibson) descinde de această dată în orașul Bartertown pentru a descoperi niște posesiuni furate. El nimerește în mijlocul unui adevărat război declanșat între conducătorii orașului: Auntu Entity (Tina Turner) pe de-o parte și perechea Master-Blaster pe de altă parte. Master este un pitic al cărui geniu tehnologic subjuga Bartertown și al cărui protector este Blaster (Paul Larsson). Max va trebui până la urmă să se lupte pe viață și pe moarte în spectaculoasa arenă a gladiatorilor din oraș-Thunderdome.

Comedie SF. Time Bandits (1981)
Miercuri, 12 iulie, ora 21.05, Sundance Channel
Ignorat de tatăl său, care nu are chef să converseze pe subiectul său preferat, istoria, Kevin pleacă într-o aventură în timp, împreună cu şase pitici. Aceştia au „împrumutat” harta găurilor negre din Univers, de la Fiinţa Supremă. Ei se întâlnesc cu Napoleon, în timpul bătăliei de la Castiglione, cu Robin Hood, în pădurea Sherwood şi se intersectează cu pachebotul Titanic.
Dar sunt mereu urmăriţi de o apariţie sub forma unui cap care cere harta înapoi. Mesajul moralizator al filmului este că dacă puţini dintre noi sunt preocupaţi de sensurile mai înalte ale existenţei, şi de semnificaţia vieţii în general, cei mai mulţi sunt interesaţi de cele lumeşti.

Dramă. Bâlciul deșertăciunilor (2004)
Joi, 13 iulie, ora 19:15, TNT
Fiică a unui artist englez muritor de foame și a unei cântărețe franceze de cor, Becky (Reese Witherspoon) rămâne orfană de la o vârstă fragedă. Încă din copilărie, Becky își dorește o viață luxoasă, mult peste nivelul social căruia îi aparținea prin naștere. După ce părăsește Academia doamnei Pinkerton din Chiswick, Becky se hotărăște să cucerească înalta societate engleză prin orice mijloace. Se va folosi de întreaga ei inteligență, de farmecul și de sexualitatea sa pe măsură ce se va impune în arisotcratia engleză de la mijlocul secolului IX.  

Acțiune. Demon pe două roţi
Vineri, 14 iulie, ora 20:30, Pro TV
Cu mult timp înainte, el a făcut un pact pentru a salva viaţa cuiva la care ţinea enorm. Ceea ce nu ştia era însă preţul pe care urma să-l plătească, iar acum iadul este pe cale să se dezlănţuie. Atunci când adolescentul Johnny Blaze află că tatăl său, Barton, suferă de cancer în fază terminală, el acceptă pactul propus de diavol şi, în schimbul însănătoşirii tatălui său, îşi vinde sufletul. În ciuda faptului că tatăl său scapă ca prin minune de necruţătoarea boală, el îşi pierde viaţa într-un accident de motocicletă, ceea ce-l face pe Johnny să se simtă înşelat de diavol. Câţiva ani mai târziu, Johnny este un motociclist renumit, care uimeşte pe toată lumea prin felul în care înfruntă moartea în timpul cascadoriilor pe care le realizează. Astfel, el o reîntâlnește pe Roxanne, dragostea vieţii lui, devenită între timp reporter. Johnny îşi dă seama că soarta i-ar putea oferi o nouă şansă la fericire. Mefistofel revine însă în viaţa lui şi îi promite că îi va elibera sufletul dacă acceptă să devină Ghost Rider, o fiinţă supranaturală mânată de răzbunare şi dreptate. Mefistofel îi dă sarcina lui Johnny să-l învingă pe Blackheart, nimeni altul decât fiul său, cel care vrea să-şi detroneze tatăl şi să creeze un iad mult mai îngrozitor decât cel vechi.

Supereroi. Omul Păianjen
Duminica, 16 iulie, ora 16.30,  Pro TV
Peter Parker este un adolescent cu o viaţă mai mult decît obişnuită, pînă în ziua în care este muşcat de un păianjen modificat genetic. În urma acestui eveniment, Peter dobîndeşte agilitatea şi însuşirile vietăţii, iar simţurile i se ascut la maximum, intuind orice primejdie s-ar apropia de el. Peter îşi foloseşte puterile nou dobîndite mai mult în joacă, pentru început. Însă după ce unchiul său Ben este ucis, băiatul, folosind supranumele de „Omul Păianjen”, jură să lupte contra crminalităţii din oraş. Amintindu-şi cuvintele lui Ben care spunea că „o dată cu puterea vine şi o imensă responsabilitate”, Omul păinajen va deveni duşmanul de temut al tuturor celor certaţi cu legea. Cu: Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst, James Franco.

SF de acțiune. Transformers: Dark of the Moon
Duminica, 16 iulie, ora 20.30,  Pro TV
Decepticonii lui Megatron revin în acțiune și declanșează un nou război, deciși să se răzbune pe Autobotii conduși de către Optimus Prime. Cele două rase rivale de roboți sunt implicate într-o confruntare spațială între Rusia și Statele Unite, iar Sam, aliatul lui Optimus Prime, este nevoit să le sară în ajutorul prietenilor lui roboți pentru a salva omenirea.

Exploreaza subiecte similare:

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant, John C. Reilly, Salma Hayek, Mad Max Beyond Thunderdome, Mel Gibson, Tina Turner, Vanity Fair, Reese Witherspoon, Time Bandits, ghost rider, spider-man, Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst, James Franco, Transformers: Dark of the Moon

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 12 iulie 2017 02:43
Fain, Transformers 3 şi Spider-Man 1, în aceeaşi zi .
Cretzulynne pe 12 iulie 2017 11:13
coincidenta ca sequelarii lor urmeaza ?
mihnea_aspru95 pe 13 iulie 2017 01:50
Eh... TF5 dus a fost (parcă văd că va mai rula o lună), acum să văd ce face şi adolescentul Om-Păianjen în MCU :))). Marketing-ul nu a fost chiar atât de bun la Pro Tv (trebuiau să înceapă seria Transformers la sfârşitul lui mai, dacă le place atât de tare duminica cu "filmul PRO", din 28 mai până-n 18 iunie ar fi ieşit foarte bine, înainte cu 5 zile să sosească Ultimul Cavaler ;))
mihnea_aspru95 pe 15 iulie 2017 03:37
Ahhh, Gloria mai trebuia să spui şi de Indiana Jones şi Ultima cruciadă (1989), alias Indiana Jones 3 - ultima parte excelentă, astăzi, de la 13:05 pe Pro TV.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells