Recomandări Timp liber: Senzualitate și erotism la teatru, sport și muzică la Padina Fest

de Gloria Sauciuc în 20 Iul 2015
Iată recomandările non-cinematografice pentru săptămâna 20-26 iulie 2015

Secțiunea „Timp liber” de pe Cinemagia este o sursă aproape exhaustivă de informații despre concertele, spectacolele de teatru, festvalurile, expozițiile și workshopurile care au loc săptămânal. „Răsfoiți” fiecare categorie în parte, pentru a vă transforma într-o adevărată vacanță orele libere de după serviciu, ori de după studiul pentru admiterea la facultate, sau alte activități solicitante!

Teatru. „În Parc

luni, 20 iulie, ora 20, Godot Cafe Teatru

O bancă goală în parc. Patru cupluri. Eminescu și Veronica, printre ele. Patru scene. Patru întâlniri. Aceiași  actori într-o comedie. Cu Ana Ularu și Radu Iacoban.

Concert. „Beth Hart

marți, 21 iulie, ora 19.00, Sala Palatului

Nominalizată la Premiile Grammy în 2014 și câștigătoare a nenumărate discuri de platină și premii muzicale pentru albumele și pentru vocea sa, cântăreața ce combină blues rock-ul și jazz fusion-ul va concerta pentru prima dată în România pe 21 iulie, la Sala Palatului.

Seminar. „Detox de relații

Miercuri, 22 iulie, ora 18.30, Bulevardul Dacia Nr. 99, Et 4

Ai relații toxice? Oferi mai mult decât primești? Nu știi să răspunzi criticilor? Ai vrea să pui limite și nu știi cum? Ești pregătit/ă să faci o schimbare? Seminarul este gratuit, iar înscrieri se fac online. Seminarul este susținut de life-coach-ul Ioan Nicuț.

Festival. „Padina Fest”

Joi-duminică, 23-26 iulie, Platoul Padina din Muntii Bucegi, la 1509 m altitudine

Joi începe cea de-a șasea ediție a Padina Fest, eveniment creat pentru iubitorii de muzică și de activități sportive montane, pentru toti cei care iubesc și ocrotesc natura. Conform tradiției, în timpul zilei au loc evenimente sportive și activitati recreaționale din cele mai îndrăznețe - Maratonul Bucegilor, cățărări pe stânca, rapel sau tiroliene, ateliere de aventură, iar serile sunt dedicate în exclusivitate concertelor.

Joi vor urca pe scena Padina Fest trei trupe la inceput de drum: The Purple Dandies, Gray Matters si Posta Mare (Timisoara). Noaptea de vineri va fi rock, astfel ca pe 24 iulie vor sustine concerte cele mai bune trupe de rock si alternative ale momentului: Alternosfera, Luna Amara, Robin and the Backstabbers, Firma. Sâmbătă seara va avea loc tradiționalul concert Suie Paparude, Firkin (Ungaria) vor susține un concert incendiar pe ritmuri irlandeze, Naked (Serbia) vor combina îndrăzneț sonorități preluate din tradiția balcanică cu elemente de swing și free-jazz, iar Niște  Baieți ne vor cânta în  ritmuri punk slagărele anilor ’80.  

Un eveniment aparte îl reprezintă redeschiderea Peșterii Ialomița, care in ultimul an a fost închisă pentru reamenajări. Momentul va fi punctat de Camerata Muntenia printr-un recital de excepție sâmbătă, 25 iulie, începând cu orele 11:00 a.m.

Camerata Muntenia va mai susține un recital și pe scena Padina Fest, dar duminică dimineața, tot de la ora 11:00.

Teatru.  „Scrisori către Rita

sâmbătă, 25 iulie, ora 19,  Teatrul În Culise

Aducerea pe scena teatrului a romanului omonim. „Scrisori către Rita - The Show este un spectacol erotic, datorită minunatei prezenţe nud a protagonistei, o comedie absolută graţie lui Ştefan Nistor şi o experienţă culturală specială datorită regizorului Cristian Bajora”, spun realizatorii. „Scrisori către Rita” e povestea unei despărțiri, care ar durea dacă n-ar fi atât de ilară și care ar fi amuzantă dacă nu ar durea atât. Nic e omul obișnuit, e antistarul, e ceea ce-și dorește cel mai mult societatea de azi să marginalizeze. Nic povestește; pentru că dacă nu o face, moare. Nic nu deranjează pe nimeni deși lânga el un singur lucru nu reușești – să-l ignori.

 

Exploreaza subiecte similare:

Ana Ularu, Radu Iacoban

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells