Rechinii se întorc! Uraganul rechinilor 2, joi, la Universal Channel

de Cinemagia în 28 Iul 2014
Sharknado 2/Uraganul rechinilor va fi difuzat exclusiv de Universal Channel, joi, pe 31 iulie, de la ora 22.00, la numai o zi de la premiera acestuia în S.U.A.

Rechinii se întorc și sunt mai înfricoșători ca niciodată, pentru că Sharknado lovește, de această dată, orașul New York! Premiera în România a filmului Sharknado 2: The Second One va fi difuzată exclusiv de Universal Channel, la numai o zi de la premiera acestuia în S.U.A., de pe 30 iulie 2014.

În Sharknado 2: The Second One, care va putea fi urmărit la Universal Channel pe 31 iulie, la ora 22:00, o furtună distrugătoare se abate asupra New York-ului, iar rechinii aduși de apele învolburate se dezlănțuie, atacând cu furie populația și locurile emblematice ale marelui oraș american. În mijlocul furtunii, numai Fin (Ian Ziering) și April (Tara Reid) pot salva New York-ul.

Ian Ziering (Beverly Hills 90210) și Tara Reid (American Pie) își reiau, așadar, rolurile din prima parte, iar lor li se vor alătura și alți actori, printre care Judah Friedlander (30 Rock), Mark McGrath (solistul trupei Sugar Ray), Kari Wuhrer (Sliders) și Vivica A. Fox (Kill Bill, Independence Day). De asemenea, vor mai apărea și Kelly Osbourne (Fashion Police), Judd Hirsch (Numb3rs) și Andy Dick (NewsRadio).

Ca și în cazul primei părți a filmului, Sharknado, și acesta este regizat de Anthony C. Ferrante, iar scenariul este semnat, de asemenea, de Thunder Levin, care a scris și scenariul primei părți a peliculei pentru televiziune, care s-a bucurat de un mare succes în rețelele social media în iulie 2013.

Nu uitați: urmăriți-i pe Fin și April, care se luptă să salveze orașul New York în Sharknado 2: The Second One, ce va avea premiera exclusiv la Universal Channel pe 31 iulie 2014, la ora 22:00, la doar o zi de la premiera filmului în S.U.A.

Despre Universal Networks International

Universal Networks International, divizia globală de canale a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 176 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul include brandurile Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo și Golf Channel. Aceste branduri unice oferă experienţe diverse de divertisment pentru audienţele locale din întreaga lume. Universal Networks International reprezintă și Movies 24.

NBCUniversal News Group, care deține unul dintre cele mai cunoscute, respectate și influente portofolii de posturi TV și canale digitale informative din lume, operează CNBC și NBC News la nivel internațional.

 

Universal Networks International este parte a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media şi divertisment din lume, care dezvoltă, produce şi se ocupă de marketingul divertismentului, ştirilor şi informaţiei pentru o audienţă globală. NBCUniversal deține și operează un important portofoliu de rețele TV de știri și divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune și deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.

 

Exploreaza subiecte similare:

Sharknado 2: The Second One

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
keops pe 28 iulie 2014 14:29
GUNOI
pdf pe 29 iulie 2014 09:52
exact :) ai simplificat un articol de +1000 cuvinte intr-un singur cum nu se putea mai bine , nu inteleg de unde promovarea asta pentru un GUNOI
Macabru pe 29 iulie 2014 12:05
Sper doar sa mai pastreze cateva sute de milioane de dolari din buget ca sa filmeze si o a 3-a parte. Presimt ca filmele Titanic si Avatar vor fi surclasate in boxoffice-urile "all time" la incasari de aceasta capodopera vizuala. :facepalm:
unkn0wn pe 29 iulie 2014 14:44
Cine naiba se uita la asa ceva ? :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells