Reboot-ul lui Mortal Kombat a fost gândit drept "un Avengers interzis minorilor”

de Cristina Grigore în 19 Mai 2017
Scenaristul filmului a dezvăluit care a fost viziunea sa pentru viitorul film al seriei, ce îl va avea ca producător pe James Wan

Aflat de mai mulţi ani în producţie, noul film Mortal Kombat, gândit să relanseze adaptarea pe marele ecran a jocului video, pare că este mai aproape de începerea filmărilor. Recent, James Wan (The Conjuring, Insidious, Saw) a fost adăugat listei de producători. Într-un interviu acordat Collider.com, scenaristul Oren Uziel a explicat cum a încercat să păstreze în poveste esenţa jocurilor într-o primă versiune a scenariului, propusă studiourilor Warner Bros. acum ceva vreme. 

“Nu ştiu cât va rămâne din povestea scrisă de mine, însă ştiu cum ar putea fi – ca şi cum ai lua Răzbunătorii, sau un alt fir narativ cum este acesta [cu un ansamblu de supereroi, n. red.] şi l-ai plasa într-o lume dură, cu multă violenţă, fără compromisuri, ca cea din Mortal Kombat. Ar avea ceva şi în genul lui Wanted, unde aduci laolaltă acel tip de personaje care nu au timp de farse şi adopţi un ton care nu este lipsit de umor, dar este foate întunecat”, a explicat el.

James Wan a declarat recent că nu vrea să grăbească producţia noului Mortal Kombat – ce va fi regizat de Simon McQuaid - şi vrea să păstreze adaptarea cât mai fidelă jocului posibil. Primul film Mortal Kombat a fost lansat în 1995, fiind urmat, în 1997, de sequel-ul Mortal Kombat: Annihilation.  

Un scurtmetraj live action - Mortal Kombat: Rebirth - regizat de Kevin Tancharoen, a fost lansat în 2010, pentru a servi celor de la Warner Bros. ca punct de pornire în realizarea unui reboot Mortal Kombat. A fost continuat, un an mai târziu, de o serie web - Mortal Kombat: Legacy. 

Exploreaza subiecte similare:

mortal kombat, James Wan, The Conjuring, SAW, Insidious, Oren Uziel, The Avengers, Wanted, Simon McQuaid

Alte știri din cinema

Iată primul trailer al horror-ului „1922”, ecranizarea unei nuvele de Stephen King

Imagini şocante în filmul Netflix despre secrete care niciodată nu rămân îngropate

Fratele lui Pablo Escobar ameninţă că „va închide” serialul Narcos

„Este periculos, fără permisiunea noastră. Este ţara noastră”, a spus bărbatul

Noul It devine filmul horror cu cele mai mari încasări din toate timpurile în SUA

Dacă s-ar lua în calcul inflaţia, clasamentul ar fi cu filmul Exorcistul (1973) pe primul loc

Serviciile britanice şi cele americane de spionaj luptă cot la cot în Kingsman 2

Kingsman: Cercul de Aur rulează în premieră pe marile noastre ecrane

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback