Rebecca Ferguson, dorită în Captain Marvel

de Ştefan Dobroiu în 11 Sep 2015
Cea mai sexy suedeză ar putea apărea în cel mai misterios blockbuster Marvel

Ne-a impresionat atât de mult în Mission: Impossible. Rogue Nation, încât i-am dedicat un articol (şi, se înţelege, o galerie de imagini). Iată că blockbusterul cu Tom Cruise în rolul principal a catapultat-o pe actriţa suedeză Rebecca Ferguson în rândul celor mai dorite staruri de la Hollywood, studiourile Marvel preferând-o pentru rolul principal din Captain Marvel, film aşteptat pe 2 noiembrie 2018.

Alegerea lui Ferguson este în acest moment doar la stadiul de zvon, dar actriţa suedeză are acea combinaţie de carismă, forţă şi versatilitate perfectă pentru primul film Marvel cu o supereroină în centrul atenţiei. Chiar dacă sunt mai bine de trei ani până la lansarea lui Captain Marvel, există mari şanse să facem cunoştinţă cu extraordinara Carol Danvers, în interpretarea Rebeccăi Ferguson, în Gardienii galaxiei 2 sau măcar în Avengers: Infinity War - Part I. Cei de slashfilm.com spun că zvonurile insistente au apărut exact la timp pentru a aştepta o includere a eroinei în Căpitanul America: Războiul civil.

Citeşte despre Thanos şi ce imensă ameninţare reprezintă el pentru viitorul galaxiei în Universul Cinematografic Marvel.

Membră a Forţelor Aeriene ale Statelor Unite, Carol Danvers va fi afectată de explozia unui dispozitiv Kree, explozie ce îi combină genele umane cu cele ale rasei Kree. Eroina are o forţă extraordinară, poate zbura, poate absorbi şi emite energie şi uneori poate prevedea viitorul.

De scenariul filmului se ocupă Nicole Perlman (Gardienii Galaxiei) şi Megan LeFauve (animaţia Inside Out). Deocamdată nu a fost ales un regizor pentru blockbusterul aşteptat peste trei ani.

Până atunci, Rebecca Ferguson joacă un rol dublu în Despite the Falling Snow, are un rol principal în thrillerul The Girl on the Train şi unul secundar în aşteptatul Florence Foster Jenkins.

Exploreaza subiecte similare:

Rebecca Ferguson, Mission: Impossible - Rogue Nation, Captain Marvel, Guardians of the Galaxy, Avengers: Infinity War - Part I, Captain America: Civil War, Inside Out, Despite the Falling Snow, The Girl on the Train, Florence Foster Jenkins

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 13 septembrie 2015 11:22
Cineva care s-a afirmat in MI cu greu poate fi numit actor , indiferent cat de "cel mai sexy" e (greseala gramaticala intentionata , in cazul meu)Sexy nu are grad de comparatie desi sunt folositi in draci termeni ca :"cel mai sexy" , "cea mai sexy etc." "mai sexy decat "

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells