Real Steel, din nou campion la box-office!

de Cristina Grigore în 17 Oct 2011
Real Steel, din nou campion la box-office!

Relansările unor filme din anii ’80, Footloose şi The Thing, cu atât mai puţin cea de-a treia nou-intrare a săptămânii, The Big Year, nu au reuşit să detroneze  ocupantul  primei poziţii din box-office-ul american, care este, pentru al doilea week-end consecutiv, Real Steel.

Clasat pe locul doi în clasament, remake-ul poveştii din 1984, Footloose, şi-a jucat din nou cartea bazată pe muzică şi adolescenţi, fără a impresiona însă prin încasări – de 16,1 milioane de dolari – sau  prin comentariile criticilor. Cu toate acestea, filmul a fost pe punctul de a trece pe prima poziţie în top, fiind surclasat de Real Steel cu doar 200 de mii de dolari.

Pe trei intră The Thing, cu 8,7 milioane de dolari încasări, o sumă aflată sub aşteptările producătorilor. Horror-ul SF îi are ca protagonişti pe Mary Elizabeth Winstead şi Joel Edgerton şi, chiar dacă a stârnit interesul fanilor şi al specialiştilor, nu s-a ridicat la aşteptările acestora.

Pe patru coboară Ides of March, filmul lui George Clooney strângând în acest week-end de la spectatorii nord-americani 7,5 milioane de dolari, urmat de Dolphin Tale (6,3 miloane), Moneyball (5,5 milioane), 50/50 (4,3 milioane), Courageous (3,4 milioane) şi The Big Year, o altă nouă intrare a săptămânii, ce-i are drept protagonişti pe Owen Wilson, Jack Black şi Steve Martin. Topul este încheiat de The Lion King 3D, cu încasări de 2,7 milioane de dolari.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 17 octombrie 2011 15:02
si cred ca ar mai putea ramane daca nu va avea parte de un adversar serios .
fone pe 18 octombrie 2011 07:41
Ne disperati cu reclamele,macar scoateti-o pe cea cu Cronica Carcotasilor pentru ca si asa nu mai ruleaza.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells