Răufăcătoarea Nightshade va fi cu siguranţă în „Black Panther”

de Gloria Sauciuc în 25 Iun 2017
Pe lângă Kilmonger şi Nightshade, îl vom vedea şi pe M'Baku, alias Man-Ape în rol de răufăcător în noul film „Black Panther”

Filmul Marvel „Black Panther” mai dezvăluie un  răufăcător. Cântăreaţa Nabiyah Be şi-a anunţat pe Twitter debutul ei în film. Ea nu va juca un personaj oarecare în noul film, ci va fi Tilda Johnson, un nume pe care fanii Marvel Comics îl vor recunoaște ca fiind răufăcătoarea Nightshade.

Imaginea care a fost postată pe Twitter este din primul trailer lansat, deși se pare că Nabiyah Be nu a fost recunoscută și nu există nimic care să identifice personajul pe care îl interpretează ca Nightshade. Stă alături de Michael B. Jordan, care îl va interpreta pe Erik Killmonger în „Black Panther”, așa că pare că perechea va lucra împreună sau poate că Nightshade lucrează pentru Killmonger.

În benzile desenate, Tilda Johnson a trecut prin mai multe nume ușor diferite, de la Dr. Nightshade la Deadly Nightshade, până la Nightshade, scrie publicaţia Cinemablend. Dr. Honorarium poate fi cel mai elocvent când personajul era introdus pentru prima dată la începutul anilor 1970, ca om de știință care a transformat oamenii în vârcolaci pentru a lupta împotriva Căpitanului America. De atunci, personajul a fost un antagonist pentru cei precum Luke Cage și Black Panther.

Nu ne așteptăm ca vârcolacii să-şi facă apariția în filmul „Black Panther”, dar asta nu înseamnă că Nightshade nu va fi un personaj proeminent în noul film sau că aptitudinile științifice nu vor fi folosite. Bazându-ne pe această singură imagine postată pe Twitter, presupunem că Nightshade va fi mâna dreaptă a lui Erik Killmonger. Ar putea fi doar un aliat glorificat, dar ea ar putea fi și creierul din spatele a ceea ce pune Killmonger la cale, iar cum Marvel o ia pe drumul lung, ar putea fi multe planificate pentru Nightshade.

Pe lângă Kilmonger şi Nightshade, îl vom vedea şi pe M'Baku, alias Man-Ape în rol de răufăcător în noul film „Black Panther”. Cu doi mari răufăcători Marvel care lucrează împreună, este posibil ca cei trei să fie de acceeşi baricadă sau Man-Ape ar putea să-și joace propriul rol. Este, de asemenea, posibil ca Man-Ape să fie un personaj mai puţin important în noul film, pentru că a fost mai degrabă conceput să anunţe ce va urma decât să fie un antagonist în acest film. Știm că Man-Ape este confirmat să apară şi în „Avengers: Infinity War”, ceea ce ar putea însemna că este păstrat pentru un rol mai mare în următorul film.

Exploreaza subiecte similare:

Black Panther

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells