Rănile protagonistului seriei Maze Runner, mai grave decât s-a anunțat inițial. The Death Cure se amână pe o perioadă nedeterminată

de Gloria Sauciuc în 2 Mai 2016
Dylan O'Brien s-a lovit cu fața de pământ

Filmările la Maze Runner:The Death Cure au fost amânate pentru a lăsa timp actorului principal, Dylan O'Brien, să se recupereze după rănile suferite pe platoul de filmare, la mijlocul lunii martie. O'Brien se pare că a căzut de pe platoul care era făcut să arate ca un tren și și-a fracturat fie pomeții fie orbitele (nu se cunosc detaliile exacte), când s-a lovit cu fața de pământ.

Studiourile 20th Century Fox au anunțat într-o declarație oficială că au în vedere reluarea filmărilor imediat ce starea de sănătate a actorului o va permite.

O'Brien joacă în seria de filme Maze Runner, un young adult fantasy plasat într-un viitor distopic și inspirat din romanele lui James Dashner. O'Brien filma cel de-al treilea și ultimul film din serie, pe platourile din Columbia Britanică (zona muntoasă din SUA), atunci când a suferit accidentul.

Reprezentanții actorului în vârstă de 24 de ani au confirmat că acesta este în proces de recuperare. Studiourile Fox nu au comentat dacă această întârziere va avea sau nu impact asupra premierei filmului, stabilită pentru februarie 2017.

O'Brien mai este cunoscut pentru rolul său din serialul TV „Teen Wolf”.

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells