Rachel Weisz va fi protagonista unei poveşti de dragoste interzise

de Cristina Grigore în 30 Sep 2016
Actriţa va avea şi rol de producător în adaptarea romanului scriitoarei Naomi Alderman, Disobedience

Actriţa Rachel Weisz va produce şi va juca în drama Disobedince, bazată pe romanul cu acelaşi nume al autoarei britanice Naomi Alderman. Publicat în 2006, romanul prezintă istoria fiicei unui rabin care se îndrăgosteşte de o femeie şi pune pe jar comunitatea de evrei ortodocşi din Londra.

Filmul va fi regizat de Sebastián Lelio, cineastul premiat în 2013 la Festivalul de Film de la Berlin pentru Gloria (în care a strălucit celebra actriţă chileană Paulina García). De adaptarea romanului se va ocupa scenarista peliculei Ida (câştigătoare de Oscar la secţiunea Cel mai bun film străin în 2013), Rebecca Lenkiewicz.

Protagonista romanului este Ronit, o femeie de 32 de ani, atrasă deopotrivă de femei şi bărbaţi, care lucrează în mediul financiar, în Mahattan. După moartea tatălui său, Rav Krushka, Ronit se întoarce în orasul natal, Hendon, o suburbie a Londrei, şi începe să fie atrasă tot mai mult de o fostă prietenă din copilărie, care i-a fost iubită în adolescenţă, Esti, acum casătorită cel ales drept succesorul tatălui său, vărul Dovid.

Disobedience nu are încă o dată de lansare. Printre cele mai recente producţii ale lui Weisz s-au numărat drama triller Complete Unknown, producţia romantică The Light Between the Oceans şi drama biografică Denial, în care joacă rolul unei scriitoare pasionată de istorie, Deborah E. Lipstadt, care, aflată în conflict cu un scriitor cu idei opuse despre ororile Celui De-al Doilea Război Mondial,  luptă să demonstreze existenţa Holocaustului.

Exploreaza subiecte similare:

rachel weisz, actor

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells