Prometheus 2 este pe drum, dar nu-l vom vedea prea curând

de Cristina Grigore în 29 Oct 2013
Ce spune Ridley Scott despre continuarea SF-ului din 2012 și care sunt proiectele de care se ocupă acum

Presa de specialitate, notează Empire.com, a încercat să afle recent de la starul lui Prometheus, Michael Fassbender, în ce stadiu se află continuarea peliculei. Preocupat să își promoveze noul film, 12 Years a Slave, actorul nu a putut oferi informații în acest sens, însă a făcut acest lucru regizorul Ridley Scott, într-un interviu de promovare a lui The Counselor.

”Se lucrează chiar acum la scenariul lui Prometheus 2”, a spus acesta și a adăugat că va mai dura totuși ceva vreme până când sequel-ul va fi produs. ”Deja m-am apucat de următoarele două filme pe care le aveam programate. Iar acestea vor intra în producție în 2014, 2015”, a explicat el.

Primul film va fi Exodus, cu Christian Bale în rolul lui Moise, John Turturro drept Faraonul Seti, Sigourney Weaver drept soția lui Seti și Joel Edgerton în rolul Faraonului Ramses. Scott a menționat și că celălalt film va fi un SF, dar nu Blade Runner 2.

Momentan, nu se știu prea multe despre povestea din Prometheus 2, în afară de faptul că îi vom revedea în film pe Noomi Rapace și Fassbender în drumul lor spre planeta Inginerilor, unde ar trebui să îl întâlnească pe Creator.

Exploreaza subiecte similare:

Prometheus, Michael Fassbender, 12 Years a Slave, ridley scott, The Counselor, Christian Bale, John Turturro, Sigourney Weaver, Joel Edgerton, Noomi Rapace

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Tyson_Kyd pe 29 octombrie 2013 20:48
Abia astept .
alex_il_fenomeno pe 19 decembrie 2013 13:43
Sa speram ca va fi la fel de fain ca si primul, daca nu chiar mai bun.
alin_iovanov pe 24 august 2014 08:29
o porcarie ordinara a fost primul , nici o legatura cu vreun creator extraterestu, cu subiectul filmului ,e un film cu monstrii si atat , apare un singur extraterestul , dar cu coeficient de inteigenta 0 ,mai prost si mai nebun decat o gorila , specimenele alea din film nu aveau cum sa ma creeze pe mine .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells