Pro Video lanseaza pe DVD titlurile <i>Dr. T si femeile ; Ce-si doresc femeile si Elegia</i>

11 Nov 2008

Ce-si doresc femeile

Nick Marshall, Barbat cu B majuscul, este un burlac irezistibil, care isi inchipuie ca invarte lumea pe deget. De altfel, s-a autoproclamat “darul facut de Dumnezeu femeilor”. Dar intr-o noapte, in locuinta sa amenajata “à la Sinatra”, cineva ii da un branci, iar socul ii deschide urechile mai mult decat ar fi visat el vreodata. Nick descopera ca a capatat el insusi un dar: poate auzi cele mai ascunse ganduri ale femeilor.

 

 

 

Dr. T si femeile

Dr. Sullivan Travis este bogatul ginecolog al celor mai instarite femei din Texas. Viata lui incepe totusi sa decada dupa ce sotia lui sufera o cadere nervoasa si este internata in spital. in jurul lui, toate femeile au probleme in care, vrea sau nu, e implicat. Fiica lui cea mare continua pregatirile de nunta, chiar daca este lesbiana si are o relatie cu Marilyn, domnisoara de onoare. Fiica cea mica, Connie, este obsedata de teoria conspiratiilor care are programul ei pentru tot, secretara lui, Carolyn, este indragostita de el, chiar daca el nu ii impartaseste sentimentele. Doar Bree, instructoarea lui de golf, este singura care ii ofera liniste si confort.

 

 

Elegia

Bazat pe nuvela "The dying animal" a castigatorului premiului Pulitzer Philip Roth, filmul "Elegia" este o drama ce exploreaza relatia amoroasa dintre un sexagenar, critic cultural, si profesor la o universitate din New York pe nume David Kepesh si o timida studenta de origine cubaneza, in varsta de numai 24 de ani, pe nume Consuela Castillo.

David Kepesh este un afemeiat renumit pentru numeroasele aventuri cu foste studente, dar nu a permis niciodata unei femei sa se apropie prea mult si sa ajunga la sufletul sau. Viata i se schimba complet atunci cand superba Consuela Castillo intra in sala lui de curs, barbatul fiind ravasit de frumusetea perfecta a trupului ei si incepand o legatura sexuala pasionala cu aceasta, care se transforma treptat intr-o autentica poveste de dragoste.

Nevoia lui David de a fi in permanenta in preajma tinerei devine o obsesie, iar fanteziile lui bolnave cum ca femeia l-ar insela, alimentate de gelozie si de un comportament imatur, o indeparteaza pe Consuela. Dupa doi ani frumoasa cubaneza reapare in viata lui David Kepesh, cu o cerere urgenta si disperata, care va schimba totul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells