Printesa razboinica pe ecrane

25 Aug 2005
Printesa razboinica pe ecrane
Sotul protagonistei, creatorul si producatorul serialului de aventuri fantasy Xena, the Warrior Princess, Rob Tapert, vrea sa cumpere drepturile ecranizarii de la studiourile Universal, pentru a face un film pe placul fanilor.
Lucy Lawless este alaturi de el si isi doreste foarte mult sa faca filmul. „Cred ca ar fi grozav sa facem filmul, si mi-ar placea foarte mult”, a spus Lawless intr-un interviu. „Imi doresc de ani de zile sa fac asta. Dar inca nu s-au hotarat cine detine drepturile, iar asta este o mare, mare problema.”
Tot ea adauga insa: „Rob isi doreste sa faca filmul oricum. El vrea sa faca filme. Ii place mult sa faca filme. E ca un rechin: merge numai inainte, si nu vrea sa-si muste coada din pricina parerilor de rau.” Lawless si-ar dori sa faca filmul intr-o tenta comica.
Stiu ca Rob poate scrie o poveste grozava si ar putea sa-i dea o turnura surprinzatoare si creativa, asa cum au facut si David Eick si Ron Moore cu Battlestar Galactica, pentru a-l face important pentru publicul de astazi. Dar cred ca va fi o comedie foarte buna, pentru ca umorul are mereu succes.”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Iri by IRI pe 9 aprilie 2009 21:50
Sincer mi-ar face mare placere sa revad un film dupa aceasta epopee a copilariei. Actrita principala ar trebui sa ramana in continuare L. L. , pentru ca ea stie sa dea viata acestui personaj...
crstina pe 28 iunie 2009 06:21
e misto filmul as vrea sal mai vad

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells