Primul trailer Wonder Woman, fantastic!

de Gloria Sauciuc în 24 Iul 2016
Wonder Woman are premiera în România pe 2 iunie 2017

Wonder Woman de la DC Comics, reboot-ul aşteptat cu nerăbdare de toată lumea, mai ales în urma filmului Batman vs. Superman: Zorii dreptății, în care amazoana își folosea impresionant lasoul, e mai aproape de premieră datorită lansării la Comic Con San Diego a primului trailer dar și a afișului oficial, ce dezvăluie costumul integral al supereroinei.

Amazoana războinică şi celebra feministă, luptătoare fără rival şi simbol a egalităţii între genuri, toate acestea sunt atribute care atârnă greu pe umerii actriţei Gal Gadot, distribuită în filmul din 2017.

Primul trailer e pur și simplu spectaculos - Chris Pine, un soldat din perioada Primului Război Mondial, eşuează pe insula Femeii Fantastice şi, într-un fel sau altul, o cooptează de partea băieţilor buni. În trailer, Diana Prince este o femeie care face singură cât o armată, cu scutul, cu sabia şi cu lasoul adevărului. Alături de ea mai apar Robin Wright, Connie Nielsen şi Lucy Davis.

Iată acum şi primul poster oficial al filmului: „Putere. Graţie. Înţelepciune. Minune (Wonder)” este ceea ce scrie pe posterul în care silueta lui Wonder Woman (Gadot) apare pe fundalul unui cer în flăcări.

Primul poster cu Wonder Woman dezvăluie noul costum al supereroinei...

Celebrul ei costum a primit un update - cu apărătoare de genunchi şi cu renunţarea la pantalonii albaştri în favoarea unei simple fuste, însă punctul cel mai tare este sabia care îi luceşte în mână. Este genul de femeie cu care nu te pui.

Până acum, reacţia pe rețelele de socializare a fost una pozitivă, scrie publicația Time. Este de menţionat una dintre replicile de pe Twitter, cea a unui profesor de film şi de studii culturale, care a remarcat că, spre deosebire de eroii masculini, figura lui Wonder Woman apare umbrită.

Rămâne să ne gândim de ce.

Exploreaza subiecte similare:

Wonder Woman, Gal Gadot, Chris Pine

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
camaleonii pe 24 iulie 2016 12:19
Seamana putin la cinematografie cu Captain America: The First Avenger. O sa fie interesant de vazut!
gamblerrambler pe 24 iulie 2016 13:08
Meh, nu contest ca-i frumusica, dar nu-i deloc potrivita pentru rolul ala. O stiam pe Wonder Woman mai femeia-barbat. Asta nu are deloc nici fizicul ei si nici nu-mi exprima furia si curajul personajului.
xerses pe 24 iulie 2016 21:39
Parca-i Xena, printesa razboinica....
Costirik pe 25 iulie 2016 01:52
Filmul seamana mult cu un Captain America feminin, plasat si in timpul unui razboi mondial (de data asta primul, sa fie mai cu mot:)) Arata foarte bine, dar numai din trailer gasesti deja multe faze cretine.Oare cate vor fi in tot filmul??:))
bogyvaly pe 25 iulie 2016 10:48
In mare cele doua universuri: Marvel si DC sunt destul de similare asa ca e destul de greu de spus cine dupa cine s-a luat. Faptul ca Captain America a fost primul ecranizat nu face ca Wondor Woman sa fie copiat dupa el...
Costirik pe 26 iulie 2016 01:37
Nu am mers atat de departe cu speculatul, cine dupa cine s-a luat in benzile desenate. Eu ma refer strict la acest film si faptul ca au ales sa i plaseze actiunea in timpul unui razboi mondial exact ca in Captain America si in plus exact ca acolo vine ea mare si tare in sandalute si fustita si ii bate ca pe covoare:)))Puteau alege orice alta perioada, Revolutia de la 1848 de exemplu:)))
spartacus pe 25 iulie 2016 09:13
Trailerul îmi place, promite multe din toate punctele de vedere. Cum am mai spus-o, Gal Gadot nu mi se pare defel cea mai potrivita pt acest rol, erau alte actrite care s-ar fi potrivit mai bine, dar acum asta este - cu ea se va merge mai departe pe linia asta. Ce mi-a placut in mod special in trailer si abia astept sa vad mai pe larg in film sunt scenele slow motion. Deci, acum astept filmul si vom mai vedea, in rest e prematur sa spun mai multe despre film.
bogyvaly pe 25 iulie 2016 10:49
Intr-adevar, vizual, filmul promite foarte multe plecand doar de la trailer...
Phantom_sub pe 25 iulie 2016 11:53
https://www.youtube.com/watch?v=yL4wZuZTaeA tradus
bogyvaly pe 25 iulie 2016 13:13
Merci Phantom
Caciulacdlac pe 25 iulie 2016 15:35
Reboot? Dar ce, s-a mai facut vreodata?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells