Primul teaser Total Recall!

de Cinemagia în 28 Mar 2012
Primul teaser Total Recall!

Primul teaser pentru remake-ul Total Recall s-a lăsat aşteptat, dar iată-l în sfârşit, într-o explozie de momente tensionante, urmăriri cu bolizi pe pernă de aer, explozii, promiţând un thriller pe cinste.

Cele 32 de secunde pe care le publicăm astăzi vor fi urmate luni, 2 aprilie, în exclusivitate pe Cinemagia, de primul trailer oficial Total Recall, de două minute, cu subtitrare! Total Recall e inspirat, ca şi predecesorul său din anul 1990 (cu Arnold Schwarzenegger în rol principal), de nuvela celebră a lui Philip K. Dick, "We Can Remember It For You Wholesale”.

„Bine ai venit în Recall, compania ce poate transforma visele tale în realitate", e sloganul pe care îl va auzi cel mai des protagonistul, un lucrător al companiei, pe numele său Douglas Quaid (Colin Farrell). Chiar dacă are acasă o soţie atrăgătoare (Kate Beckinsale), pe care o iubeşte, aceste călătorii ale minţii par a fi vacanţele perfecte care să-l sustragă vieţii sale adevărate – amintirile reale ale vieţii de super-spion par a fi, de asemenea, antidotul perfect”. Când procedura la care este supus pentru a intra în lumea imaginară eşuează, Quaid devine un fugar.

Cu poliţia pe urmele lui – controlată de Cancelarul Cohaagen (Bryan Cranston), liderul lumii libere – el face echipă cu o luptătoare rebelă (Jessica Biel), cu scopul de a-l afla pe cel care este căpetenia grupării de rezistenţă (Bill Nighy) şi de a-l opri pe Cohaagen. Linia dintre fantezie şi realitate devine din ce în ce mai neclară, iar soarta lumii sale depinde de reuşita lui de a-şi afla propria identitate, propria dragoste şi propria soartă reală.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Chelbos pe 28 martie 2012 10:07
pe 1 aprilie e lansat filmul sau doar trailerul?
Chelbos pe 28 martie 2012 10:09
asta e daca nu citesc articolul intreb ca prostul.
africanus pe 28 martie 2012 12:09
Da, asteptam trailerul pe 2 Aprilie, din teaser iti ridica interesul, aduce cumva, strict la efecte speciale ma refer cu Minority Report si Al Cincilea Element. Sper sa iasa ceva frumos.
catasmile17 pe 28 martie 2012 12:33
nice teaser !!! Pare un film promitator.
viorellll pe 28 martie 2012 13:33
Altu frate` , ba da ce dracku sa mai lase niste filme si pentru la anu ...si asa ma saracesc astia anu` asta ...atatea filme bune ....parca vad k 2013 o sa fie un an slab in materie de filme ....probabil totzi is grabitzi k vine sfarsitu ...:)))
xerses pe 28 martie 2012 14:36
E super.Abia astept...Mi-a amintit de Al 5-lea element.
Bayard pe 28 martie 2012 18:14
Ce farmec mai are fara Marte??? zero!! E doar un film plasat la 100-200 ani in viitor, sunt atatea altele asa, ba chiar o sa apara cateva si anul asta, ca Judge Dredd, Robocop...
Marin10 pe 29 martie 2012 00:39
Au facut un mini trailer la trailer. Mda... astia si-au pierdut mintile de tot, nu stiu ce sa mai faca sa atraga oameni in salile de cinema. In curand o sa ne puna sa platim bilete ca sa vedem premiera unui trailer la cinema.
alex_il_fenomeno pe 25 aprilie 2012 15:19
mai asteptam altele , poate mai explicite putin .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells