Primele impresii de la vizionarea Captain America: Civil War - Tom Holland, „excelent” în rolul lui Spider-Man

de Gloria Sauciuc în 2 Ian 2016
Captain America:Civil War va avea premiera în România pe 6 mai 2016

James Gunn a urmărit „Civil War” și susține că Tom Holland este „excelent” în rolul lui Spider-Man Atunci când vine vorba de producătorii din spatele studiourilor Marvel, este posibil ca nimeni să nu fie mai optimist sau deschis fanilor decât James Gunn, regizorul Guardians of the Galaxy, scrie presa internațională.

Din prima clipă în care acesta s-a alăturat uriașului blockbuster, a devenit mai mult decât fericit să răspundăîntrebărilor, să combată zvonurile și să participe constant, mai mult sau mai puțin, în tumultoasa lume a fanilor. Așadar, atunci când Gunn a răspuns la o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Facebook, era de așteptat măcar o discuție amuzantă, și asta a și fost.

De la discuțiile despre posibilul rol al lui Kurt Russell în Guardians of the Galaxy Vol. 2 și până la eliminarea lui Thanos din continuare, cea mai interesantă parte pentru fanii Marvel a fost sinceritatea lui cu privire la Captain America: Civil War, cel mai așteptat film al primăverii: „Am văzut Civil War, și cred că este incredibil”, declara Gunn. „Este unul dintre cele mai bune filme făcute de Marvel vreodată, și nu îmi vine să cred ce treabă excelentă au făcut frații Russo, mai ales cu distribuția. Au fost excepționali. Deci, este un film excelent, iar oamenii vor fi pur și simplu încântați să îl vadă. Este minunat”.

Nu e tocmai de mirare că Gunn laudă o producție Marvel, studiourile de care ține el însuși, însă ce ziceți de cea mai mare surpriză de la Civil War de până acum: întoarcerea lui Spider-Man la studiourile Marvel. Poate e doar o presupunere, dar Gunn jură că noul Peter Parker-Tom Holland-merită așteptarea:„Tom Holland este excepțional. Pe bune. Cu mâna pe inimă, este excepțional”.

Exploreaza subiecte similare:

Captain America: Civil War, James Gunn, Tom Holland

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rambler_gambler pe 5 ianuarie 2016 08:08
lol, asta cel mai asteptat film?

Batman vs Superman : Dawn of Justice nu va spune nimic?

bogyvaly pe 5 ianuarie 2016 12:54
in plan real, cele doua filme sunt la paritate

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells