Primele imagini de la filmările lui Terminator: Genesis

de Cristina Grigore în 30 Mai 2014
Lansarea lui Terminator: Genesis va avea loc în luna iulie a anului viitor

Arnold Schwarzenegger  revine în rolul unui T-800 îmbătrânit în noul film Terminator, ale cărui filmări au început deja în New Orleans, de unde avem, grație publicației Daily Mail, primele imagini. Așa cum a explicat Schwarzenegger anterior, aspectul fizic schimbat al robotului său este posibil datorită deteriorării țesutului epidermic pe care îl poartă acesta.

Emilia Clarke apare în rolul lui Sarah Connor, Jason Clarke este John Connor, iar Jai Courtney îl interpretează pe Kyle Reese. Alături de ei, celebrul Terminator. Cum scenariul imaginat de Patrick Lussier și Laeta Kalogridis cuprinde și călătoria în timp, este posibil ca scena în desfășurare să îi arate pe Sarah și Kyle la prima întâlnire cu fiul lor adult.

Schwarzenegger a arătat că în film va apărea și versiunea mai tânără a lui Terminator. ,,Va exista un model mai tânăr a lui T-800, însă… ce face acest model ulterior în film, după ce este reprogramat, și cine ajunge să îl controleze… Va fi o extrem de interesantă răsturnare de situație”, promite starul.

Lansarea lui Terminator: Genesis va avea loc în luna iulie a anului viitor.

Exploreaza subiecte similare:

Terminator: Genesis, Emilia Clarke, Arnold Schwarzenegger, Jai Courtney

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 30 mai 2014 10:23
Pe cat o iubesc pe ea, pe atat il urasc pe Courtney :))). Ea nu pare dura deloc, eh, Linda Hamilton e unica.
cristi23 pe 30 mai 2014 13:22
eu sper sa fie bun filmul...daca s-ar putea apropia de variantele lui james cameron....primele 2 filme.......atunci ar iesi un nou film bun..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells