Primele declarații ale Angelinei Jolie după despărţirea de Brad Pitt

de Cristina Grigore în 20 Feb 2017
Promovarea noului său film, First They Killed My Father, a prilejuit un moment emoţionant pentru starul care a petrecut 12 ani alături de Pitt

Într-un interviu acordat BBC News - în cadrul segmentului informativ News at Ten - pentru promovarea ultimului film regizat, First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers, Angelina Jolie a vorbit şi despre „perioada dificilă” pe care o traversează. Sunt primele dezvăluiri ale starului după despărţirea de Brad Pitt.

Invitată de gazda emisiunii să vorbească despre „incidentul” ce a dus la separarea de partenerul său de viaţă, Jolie a ezitat câteva clipe, apoi a răspuns, emoţionată: „Nu vrea să spun prea multe despre asta, ci doar că a declanșat un moment extrem de dificil pentru mine şi familia mea”. „Insă – a mai precizat Jolie – vom fi întotdeauna o familie, căci vom depăşi această perioadă şi vom fi mai uniţi datorită ei”.

Incidentul la care făcea referire gazda BBC a survenit după doi ani de căsnicie (plus alţi zece ani de relaţie). Niciunul dintre actori nu a vorbit despre ceea ce i-a făcut să se certe; o ceartă în urma căreia Jolie a intentat divort. Protecţia copilului şi a familiei din SUA a decis că niciunul dintre părinţi nu a afectat în vreun fel siguranţa şi buna creştere a copiilor, iar cei de la FBI au decis să nu continue investigaţiile de abuz asupra unui minor înaintate de Jolie. Copilul în cauză a fost Maddox, în vârstă de 15 ani, însă FBI a decis că acuzaţiile nu se susţin.

Noul film al Angelinei Jolie, Fist They Killed My Father, prezintă cât se poate de realist genocidul declanşat de Khmerii Roşii în 1970, totul văzut prin ochii unui copil. Două milioane de oameni au murit în tragicele evenimente, astfel de ecranizări având darul de a-i face pe cambogieni să vorbească mai deschis despre acea îngrozitoare perioadă, potrivit afirmaţiilor vedetei.

Copyright foto: BBC.

Exploreaza subiecte similare:

Angelina Jolie, First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers, Brad Pitt

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells