Primăvara aceasta ți se pregătește o surpriză pe canalele AXN

de Cinemagia în 24 Mar 2016
Cronicile Shannara, din 25 martie, de la 21:05, pe AXN, în fiecare vineri

Primăvara aceasta ți se pregătește o surpriză! AXN are un nou look, mai incitant, mai îndrăzneț, mai aproape de așteptările tale. Descoperă noul logo de la mijlocul lunii martie pe toate televiziunile AXN: AXN, AXN Black, AXN White, AXN Spin și rămâi conectat cu programele tale preferate.

Divertismentul de calitate se vede tot pe AXN, astfel că din 25 martie, o super premieră te așteaptă în fiecare vineri: vin pe AXN, de la 21:05. Regăsește-ți fantezia în povestea mitică a elfilor care luptă pentru supraviețuirea unei nații întregi și stai cu sufletul la gură alături de personajele fantastice. O lume uimitoare, recreată într-o producție de zile mari, cum numai Hollywood-ul știe să imagineze. 

Acţiunea din Cronicile Shannara este amplasată în lumea noastră, mulți ani după distrugerea civilizației. Pământul, acum cunoscut sub numele de Cele patru ţinuturi, este locuit de supraviețuitorii omenirii, precum și de creaturi magice, majoritatea din civilizația elfilor. Aceste creaturi magice au fost aici de la începutul timpului, dar s-au ascuns când omenirea a devenit rasa dominantă, dar au revenit când oamenii s-au autodistrus. În centrul fiecărei cărţi din serie este un membru al familiei Shannara, ai cărei descendenți primesc puterea magiei vechi și ale căror aventuri remodelează continuu viitorul lumii. În primul sezonul al serialului The Shannara Chronicles, o armată de demoni răi, care au fost închişi timp de secole într-o închisoare magică creat de elfi, au început să evadeze și să aducă moartea și distrugerea asupra lumii. Tânărul Wil Ohmsford (jucat de Austin Butler, văzut anterior în „The Carrie Diaries”) află că este ultimul dintre descendenții Shannara și are în el puteri nedescoperite, aceleași puteri pe care strămoșii săi le-au folosit cândva pentru a scapa lumea de demoni.

Prinţesa Amberle (jucată de Poppy Drayton, care a jucat ca invitată în serialul „Downton Abbey”) este nepoata Regelui Elf (jucat de legendarul John Rhys-Davies) și este aleasă să meargă în căutarea celor necesare pentru refacerea închisoarii magice. Singurul potrivit să o protejeze în această călătorie este Wil și, astfel, cei doi pronesc împreună într-o misiune aparent imposibilă de a salva lumea, în timp ce demonii și alte obstacole le stau în cale.

 

Lor li se alătură Allanon (interpretat de Manu Bennett, cunoscut pentru rolurile din „Spartacus” și „Arcaşul”), un druid în vârstă de mii de ani, dar care-şi păstrează aspectul său tânăr. Pe parcursul călătoriei, Wil și Poppy se împrietenesc cu Eretria, o hoinară umană.

Pe teritoriul periculos al celor Patru ţinuturi prin care călătoresc cei patru se află şi gnomi și troli, descendenții mutanţi ai omenirii, denumiţi după creaturi din basme vechi care datează din timpul domniei oamenilor.

Exploreaza subiecte similare:

The Shannara Chronicles, Poppy Drayton, Austin Butler, John Rhys-Davies, Manu Bennett

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells