Prima imagine cu Lady Gaga și Bradley Cooper din A Star is Born

de Cristina Grigore în 19 Apr 2017
Unele scene vor fi turnate la Festivalul de muzică Coachella

Filmările lui A Star Is Born – un remake extrem de atractiv prin subiect şi starurile din rolurile centrale - vor avea un cadru cât se poate de autentic. Lady Gaga şi Bradley Cooper vor filma unele secvenţe muzicale din film chiar pe scena unui festival de muzică – Coachella, un festival renumit în Statele Unite, ce are loc zilele acestea în California. 

Totul va fi amenajat pentru a semăna cu un spectacol de muzică country. Fanii sunt aşteptaţi să vină îmbrăcaţi corespunzător, iar suma strânsă din vânzarea biletelor (10 dolari biletul) va merge către Fundaţia Born This Way, înfiinţată de Lady Gaga.

Lady Gaga este atât de entuziasmată de producţie, încât a dezvăluit pe contul său de Instagram prima imagine de la filmări. „Sunt nemaipomenit de fericită să pot juca într-un film alături de cineva pe care am norocul să îl numesc prieten. Mi-am dorit dintotdeauna să fiu actriţă pe marele ecran. Povestea din A Star is Born este aşa specială… Îi sunt recunoscătoare lui Bradley că mi-a oferit şansa de a-mi realiza acest vis. Abia aştept să o întâlniţi pe Ally [personajul său din film - n.red.]”, a scris Gaga. 

A Star is Born este povestea unui star de film (Cooper) care se îndrăgosteşte de o cântăreaţă aflată la început de carieră (Gaga), însă acest fapt îi pune de tot în umbră cariera, deja afectată de vârstă şi episoadele de alcoolism. Starurile filmului original, lansat în 1976, au fost Barbra Streisand şi Kris Kristofferson.

Pelicula, de al cărui scenariu s-a ocupat Eric Roth (The Curious Case of Benjamin Button, Munich), este debutul în regie al lui Bradley Cooper. Filmul se va lansa la noi pe 29 septembrie 2018.

Exploreaza subiecte similare:

A Star Is Born, Lady Gaga, Bradley Cooper, Eric Roth, Barbra Streisand, Kris Kristofferson, The Curious Case of Benjamin Button, Munich

Alte știri din cinema

Au început filmările la Deadpool 2. Iată primele imagini de pe platou

Filmul va ajunge în cinematografe pe 1 iunie 2018

The Batman va fi în stilul filmelor noir polițiste, spune regizorul Matt Reeves

Cineastul a făcut şi o paralelă între Batman şi Caesar, protagonistul ultimului său film, War for the Planet of the Apes

Brad Pitt şi Sienna Miller sunt un cuplu? Iată ce spun apropiaţii actorului

Cei doi au fost surprişi recent în ipostaze tandre la Festivalul de muzică şi arte ale spectacolului de la Glanstonbury

Harry Potter a împlinit 20 de ani. Cât succes a avut celebra serie a lui J.K. Rowling

Harry Potter şi Piatra Filozofală, primul volum al seriei, a fost lansat pe 26 iunie 1997

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback