Prima imagine cu Lady Gaga și Bradley Cooper din A Star is Born

de Cristina Grigore în 19 Apr 2017
Unele scene vor fi turnate la Festivalul de muzică Coachella

Filmările lui A Star Is Born – un remake extrem de atractiv prin subiect şi starurile din rolurile centrale - vor avea un cadru cât se poate de autentic. Lady Gaga şi Bradley Cooper vor filma unele secvenţe muzicale din film chiar pe scena unui festival de muzică – Coachella, un festival renumit în Statele Unite, ce are loc zilele acestea în California. 

Totul va fi amenajat pentru a semăna cu un spectacol de muzică country. Fanii sunt aşteptaţi să vină îmbrăcaţi corespunzător, iar suma strânsă din vânzarea biletelor (10 dolari biletul) va merge către Fundaţia Born This Way, înfiinţată de Lady Gaga.

Lady Gaga este atât de entuziasmată de producţie, încât a dezvăluit pe contul său de Instagram prima imagine de la filmări. „Sunt nemaipomenit de fericită să pot juca într-un film alături de cineva pe care am norocul să îl numesc prieten. Mi-am dorit dintotdeauna să fiu actriţă pe marele ecran. Povestea din A Star is Born este aşa specială… Îi sunt recunoscătoare lui Bradley că mi-a oferit şansa de a-mi realiza acest vis. Abia aştept să o întâlniţi pe Ally [personajul său din film - n.red.]”, a scris Gaga. 

A Star is Born este povestea unui star de film (Cooper) care se îndrăgosteşte de o cântăreaţă aflată la început de carieră (Gaga), însă acest fapt îi pune de tot în umbră cariera, deja afectată de vârstă şi episoadele de alcoolism. Starurile filmului original, lansat în 1976, au fost Barbra Streisand şi Kris Kristofferson.

Pelicula, de al cărui scenariu s-a ocupat Eric Roth (The Curious Case of Benjamin Button, Munich), este debutul în regie al lui Bradley Cooper. Filmul se va lansa la noi pe 29 septembrie 2018.

Exploreaza subiecte similare:

A Star Is Born, Lady Gaga, Bradley Cooper, Eric Roth, Barbra Streisand, Kris Kristofferson, The Curious Case of Benjamin Button, Munich

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells