Prima imagine cu actorii din distribuţia lui Star Trek: Discovery

de Cristina Grigore în 30 Mar 2017
Serialul va conţine al doilea personaj gay din istoria Star Trek

Noul serial Star Trek, Star Trek: Discovery, se pregăteşte anul acesta de lansare, o dată certă urmând să fie anunţată în curând. Prima imagine cu distribuţia centrală a fost recent publicată de site-ul oficial dedicat universului Star Trek (trekmovie.com).

Într-o atmosferă relaxată, într-un restarurant, zâmbesc la cameră, cu entuziasm faţă de aventurile spaţiale extraorndinare ce îi aşteaptă, Jason Isaacs (care va fi căpitanul navei Discovery), Michelle Yeoh, Chris Obi, Sonequa Martin-Green, Kenric Green, Doug Jones , James Frain şi Shazad Latif.

Serialul nu va alea vreo legătură cu filmele sau producţia televizată originală, ci se va baza de o poveste cu totul diferită (va fi aşadar, un fel de spin-off). Seria anterioară a avut trei sezoane, difuzate între 1966 şi 1969 şi au oferit un „boost” noilor pelicule Star Trek ce au marcat în 2016 – prin Star Trek Beyond – 50 de ani de la lansarea legendarei francize.

Discovery, difuzat de canalul CBS, va conţine al doilea personaj homosexual declarat din istoria Star Trek. Este vorba despre Stamets, un ofiţer al navei, specialistul departamenului „ştiinţe” (în genul lui Spock), interpretat de Anthony Rapp. În filmele seriei, Sulu (John Cho) a fost primul personaj cu orientare sexuală diferită. „Mi-a plăcut abordarea realizatorilor, aceea de a nu face mare tam-tam din acest fapt, şi aceasta este direcţia în care îmi place să cred că o vom lua ca specie, de a nu politiza orientările personale ale cuiva”, a ţinut să menţioneze Cho. 

Exploreaza subiecte similare:

Star Trek: Discovery, Jason Isaacs, Michelle Yeoh, Chris Obi, Sonequa Martin-Green, Kenric Green, Doug Jones, James Frain, Shazad Latif

Alte știri din cinema

Serviciile britanice şi cele americane de spionaj, cu atuurile şi hibele lor, luptă cot la cot în Kingsman 2

Kingsman: Cercul de Aur rulează în premieră pe marile noastre ecrane

The Lego Ninjago Movie - maestrul este piesa de rezistență

Spin-off-ul lui The Lego Movie (2014) a intrat în cinematografele noastre pe 22 septembrie

Victoria şi Abdul, o prietenie ascunsă deliberat timp de un secol

Iată cum a ajuns la lumină povestea unei prietenii care a scandalizat în urmă cu un secol opinia publică, despre un tânăr obișnuit din Agra (India), care a ajuns la vârful unui imperiu

Pavel Bartoş, ninja pe nume Zane în aventura animată „The Lego Ninjago Movie”

Animaţia cu piese Lego „The Lego Ninjago Movie” apare pe ecranele noastre dublat, atât în format 3D cât și 2D

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback