Premiile Emmy: Care sunt cele mai bune productii tv ale anului?

de Razvan Boboc în 17 Sep 2007
Premiile Emmy: Care sunt cele mai bune productii tv ale anului?

Noaptea trecuta au fost decernate cele mai importante premii din lumea televiziunii. Productia HBO, "Clanul Soprano", a fost recompensat cu premiul pentru Cel mai bun serial – drama. Serialul a obtinut, de la lansarea sa in 1999, 111 nominalizari si 18 premii Emmy. Anul acesta a fost prezent la 15 categorii si a mai luat premiile pentru Cel mai bun scenariu si pentru Cel mai bun regizor.

Premiul Emmy pentru cea mai buna comedie a revenit serialului "30 Rock", cu Alec Baldwin in rolul principal, difuzat de NBC. Actrita America Ferrera a primit premiul Emmy pentru Cea mai buna actrita de comedie pentru rolul sau din serialul ABC "Betty cea urata" (varianta americana). Cel mai bun actor de comedie a fost desemnat Ricky Gervais pentru rolul din serialul "Figuranti".

James Spader a fost ales Cel mai bun actor de drama pentru rolul avocatului din productia "Boston Legal". La categoria Cea mai buna actrita - drama, premiul Emmy a mers la Sally Field, pentru rolul sau din serialul "Brothers & Sisters".

Premiul Emmy pentru Cel mai bun film de televiziune a revenit productiei "Bury My Heart At Wounded Knee". Cea mai buna miniserie tv a fost desemnata productia “Broken Trail”. De asemenea Helen Mirren a fost recompensata cu un Emmy pentru rolul din miniseria "Prime Suspect: The Final Act".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells