Premierele săptămânii 8-14 martie 2013

de Ştefan Dobroiu în 8 Mar 2013
Află ce-i de văzut în weekend pe marile ecrane din ţară!

Film românesc premiat la Berlin, Dwayne Johnson între ciocan și nicovală, Al Pacino de mână cu Alan Arkin și Christopher Nolan, iar James Franco dus cu balonul până în Oz. Weekendul are ce să-ți ofere, cel puțin din punctul de vedere al premierelor de pe marele ecrane. Consultă programul proiecțiilor de pe Cinemagia pentru a vedea cum strecori o oprire la cinema în planurile tale de weekend.

Poziția copilului
Un rol extraordinar al Luminiței Gheorghiu și un triumf românesc la Berlin. Poziţia copilului vorbeşte cu emoţie, dar şi cu umor, despre relaţia dintre o mamă dominatoare şi fiul ei adult. Poziţia copilului este un film despre traumele sufocării copiilor prin dragoste, despre amprentele pe care le lasă părinţii asupra personalităţii copiilor. În acelaşi timp, filmul este o radiografie a "high-class-ului" românesc contemporan, vorbind despre trafic de influenţă şi corupţie la nivel mic în instituţiile de bază ale societăţii şi extensiile acestora asupra întregului sistem socio-economic din România de azi.

Snitch/Capcana
Una din multele ocazii de a-l vedea pe Dwayne Johnson pe marile ecrane anul acesta, într-un rol mai dramatic decât te-ai fi așteptat. Filmul este inspirat din fapte reale şi spune povestea unui tată al cărui fiu este acuzat pe nedrept de trafic de droguri, primind astfel o pedeapsă de 10 ani. Disperat să-şi salveze fiul, tatăl face un pact cu poliţia, fiind de acord să lucreze ca agent sub acoperire într-un cartel de droguri.

Oz: The Great and Powerful/Grozavul și puternicul Oz
Ai ocazia să afli originile popularului personaj creat de L. Frank Baum acum mai bine de 100 de ani. Povestea începe o dată cu alungarea lui Oscar Diggs (James Franco), un magician de circ cu principii etice discutabile, din prăfuitul Kansas. Acesta ajunge astfel pe Tărâmul lui Oz, un loc plin de viaţă şi crede că a dat norocul peste el: aici ar putea deveni faimos şi s-ar putea îmbogăţi. Însă, în scurt timp, cunoaşte trei vrăjitoare de-ale locului, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) şi Glinda (Michelle Williams), care nu sunt sigure că acesta este marele vrăjitor pe care îl aşteptau cu toţii. Va trebui să le... vrăjească într-un fel sau altul.

Stand Up Guys/Trei tipi duri
O echipă pe cinste: Al Pacino, Alan Arkin și Christopher Walken. Val (Pacino) este proaspăt ieşit din puşcărie, unde îşi petrecuse ultimii 28 de ani, pedeapsă la care fusese condamnat pentru "vina" de a fi refuzat să-şi denunţe complicele. Cel mai bun prieten al său, Doc (Walken) îl aşteaptă la poarta închisorii. Celor doi li se alătură Hirsch (Arkin), şi el prieten vechi al celor doi răufăcători. Împreună se vor băga într-o mulțime de belele, pentru că unul dintre ei ascunde un secret fatal...

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Al PAcino, Alan Arkin, Christopher Nolan, James Franco, Poziţia copilului, Snitch, Oz: The Great and Powerful, Stand Up Guys, Mila Kunis, rachel weisz, Michelle Williams

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 8 martie 2013 13:26
O sa vad oz si pozitia copilului
AndreBlack pe 8 martie 2013 13:31
Weekend-ul asta o sa vad Snitch si Oz .
Mishu25 pe 8 martie 2013 13:43
Poziția copilului si apoi Stand Up Guys
KarGo pe 8 martie 2013 14:19
Pozitia Copilului Si Oz
SANDA45 pe 8 martie 2013 16:12
stand up guys si pozitia copilului...
Macabru pe 8 martie 2013 17:38
Oz, atat ! Foarte bun filmul. Cat despre "Pozitia copilului", cu toate ca a castigat premiul de la Berlin, nu-i genul meu..urasc filmele romanesti facute acum.
Iulian. pe 8 martie 2013 18:43
"Pozitia copilului" si "Trei tipi duri"-care sa compenseze prin amuzament si un trio de actori foarte buni.
Razvan600 pe 8 martie 2013 19:15
Snitch
MikkaelWolfganger pe 8 martie 2013 19:49
Nimic din cele de mai sus.Ma duc la Holy Motors, il ruleaza la Corso...este foarte interesant, nu l-am vazut cand trebuia si recuperez acum :D.
xerses pe 9 martie 2013 11:45
Poate reusesc sa vad pe Oz.
monicarusu25 pe 9 martie 2013 13:45
o sa vad puternicul Oz.
alex_il_fenomeno pe 9 martie 2013 15:23
Clar, Oz este cel mai tentant titlu.
alex_il_fenomeno pe 29 martie 2013 11:40
Revenind, am urmarit Stand Up Guys, care a fost ok, desi asteptarile erau mult mai mari.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells