Premierele săptămânii 4-10 septembrie 2015

de Ştefan Dobroiu în 4 Sep 2015
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Zilele trecute am vorbit despre cele 18 premiere aşteptate pe marile ecrane în luna septembrie, iar acum a venit vremea să îţi prezentăm recomandările noastre pentru cele patru premiere din primul weekend al toamnei.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Transporter: Moştenirea/The Transporter Refueled
Cel de-al patrulea film al francizei îl dă pe Jason Statham pe mai tinerelul Ed Skrein şi foloseşte exact aceleaşi ingrediente care au transformat filmele anterioare în succese de casă: urmăriri spectaculoase, lupte corp la corp şi multe efecte speciale. Interesant la Transporter 4 este faptul că eficientul Frank Martin devine mai degrabă un accesoriu la aventurile a patru superbe eroine hotărâte să se răzbune pe cel care le-a distrus viaţa. Ele sunt creierul poveştii imaginate de Luc Besson, iar regizorul Camile Delamarre se foloseşte de acţiunile şi frumuseţea lor pentru a-şi captiva timp de 96 de minute publicul. Inventivele secvenţe action, ritmul şi adrenalina îţi vor distrage atenţia, sperăm, de la găurile de logică din scenariu şi neverosimilul unor situaţii.

Pentru cronica noastră, click aici.

Vibrează cu mine/We Are Your Friends
Zac Efron este starul acestui film despre Cole, un tânăr DJ care vrea să dea lovitura la Hollywood. Întâlnirea cu un DJ cunoscut (Wes Bentley) îi va da o nouă şansă lui Cole, doar că tânărul este tot mai atras de iubita mentorului său. Un film ritmat de cele mai antrenante noi tempouri ale muzicii de dans, We Are Your Friends explorează cât de dificil este uneori nu doar să ne găsim vocea, ci şi să ne strângem curajul de a striga din răsputeri. Regizorul Max Joseph face tot posibilul să prezinte convingător o subcultură care unora dintre noi le este nefamiliară: tinerii pentru care vibraţia boxelor este principala condiţie pentru o petrecere pe cinste.

Vânătorii de oameni/The Absent One/Fasandræberne
Ieri aflam că Pilou Asbæk, cel mai cunoscut actor danez al generaţiei sale, va apărea în sezonul şase al popularului serial HBO Game of Thrones. Până atunci, îl putem vedea într-o intensă, sumbră, captivantă ecranizare după Jussi Adler-Olsen, specialistul scandinav în thrillere literare traduse în zeci de limbi. Noir-ul nordic porneşte de la cazul doar aparent rezolvat al morţii violente a doi gemeni pentru a ajunge să discute despre imensul contrast dintre clasa de mijloc şi clasa privilegiată din Danemarca. Imens succes de casă local, filmul a fost văzut de 770.000 dintre cei cinci milioane şi jumătate de locuitori ai ţării.

Secretul nasturelui de sidef/El botón de nácar/The Pearl Button
Filmul chilianului Patricio Guzmán explorează, cu ajutorul unor elemente cosmice şi al apei, destinele asemănătoare a două comunităţi extrem de diferite: indigenii de pe lungul ţărm al ţării, victime ale unui genocid, şi inamicii politici ai dictatorului Augusto Pinochet, mulţi persecutaţi şi ucişi de regimul său. Documentarul a obţinut Ursul de Argint pentru Cel mai bun scenariu la cea mai recentă ediţie a festivalului de la Berlin.

Care crezi că este cea mai interesantă premieră a săptămânii?

Exploreaza subiecte similare:

The Transporter Refueled, We Are Your Friends, The Absent One, The Pearl Button, Ed Skrein, Jason Statham, Wes Bentley, Zac Efron, Pilou Asbæk

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 7 septembrie 2015 11:11
Niciunul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells