Premierele săptămânii 26 iunie - 2 iulie 2015

de Ştefan Dobroiu în 26 Iun 2015
Două comedii foarte diferite, de vineri pe marile ecrane

Poate că nu avem parte de cea mai bogată ofertă în cinematografe, dar este cea mai coerentă şi distractivă! Două comedii foarte diferite ne aşteaptă pe ecrane, una plină de glume fără perdea, cealaltă de un umor constructiv şi familial, prin urmare ne putem bucura de amuzament pe toate gusturile. Iată-ne mai jos recomandările.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Ted 2
După succesul fenomenal al filmului din 2012 (550 de milioane încasări pe glob) nu există şansă ca sequelul să nu dea lovitura, având un public deja format. Cu o premisă ataşantă (Ted trebuie să dovedească în istanţă că este o persoană, altfel va fi considerat toată viaţa un obiect), glume ireverenţioase, energie şi câte un moment emoţionant presărat pe ici, pe colo, Ted 2 îşi adjudecă titlul de cea mai excentrică încercare comică a verii (aici un articol despre cele zece comedii de văzut lunile acestea). Unele glume sunt foarte bune, altele sunt foarte proaste, dar e cert că nu vei ieşi din sala de cinema fără să fi râs măcar de câteva ori cu gura până la urechi.

O cronică aici.

La famille Bélier/Familia Bélier
Dacă la Ted 2 am vedea mergând "găşti" de prieteni, comedia franceză este dedicată întregii familii. Povestea nu este cea mai originală pe care o vei vedea anul acesta la cinema, dar regizorul Eric Lartigau reuşeşte să emoţioneze şi să distreze în egală măsură. Mai mult, le oferă spectatorilor mai mult sau mai puţin tineri o pildă despre ce înseamnă să lupţi pentru visurile tale. În centrul atenţiei este Paula (Louane Emera, semifinalistă a ediţiei franceze a emisiunii The Voice), o tânără născută într-o familie de surzi. Singura în stare să vorbească dintre membrii familiei, Paula descoperă că are o voce minunată şi visează la o carieră în muzică, dar cum să le explice părinţilor ei dragostea pentru ceva ce ei nu pot percepe? Pentru noi Familia Bélier a fost una dintre cele mai plăcute şi ataşante surprize ale anului, iar în Franţa filmul a fost văzut de şapte milioane de spectatori.

O cronică aici.

La ce film vei merge în acest weekend?

Exploreaza subiecte similare:

Ted 2, La famille Bélier

Alte știri din cinema

Viitorul film The Batman, fară Ben Affleck?

Fratele său, Casey Affleck, a dat de înţeles că starul nu va apărea în producţia ce îl are la cârmă pe Matt Reeves

Nick Fury va lipsi din Avengers 3 și 4

Iată când vom vedea din nou pe ecrane personajul lui Samuel L. Jackson

Se reface Nosferatu, cu o tânără şi promiţătoare actriţă în distribuţie

Anya Taylor-Joy îşi reia astfel colaborarea cu regizorul Robert Eggers, pe care l-a avut alături în The Witch

Tragedie la filmările lui Deadpool 2. Un cascador și-a pierdut viața

Joi „SJ” Harris a fost prima femeie afro-americană specializată în curse de motocicletă (pe asfalt) din istoria Statelor Unite

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 26 iunie 2015 20:07
Iubesc comediile, asa ca le voi vedea pe amandoua.
DeadSea07 pe 27 iunie 2015 11:31
Ted 2 :D
zeno.marin pe 27 iunie 2015 23:20
Na poftim! Vad ca americanii legalizeaza acum si casatoria intre vaze de ceramica si caini politisti sau animale de plus si femei din specia umana (asa cum se vede in imagine).

Le-a luat mult dar in sfarsit s-a facut dreptate. De ani de zile dura procesul. Ma duc in strada imbracat sumar sa tzopai de bucurie si sa agit panglici foarte colorate...
Dreptate pentru toti! Pardon, pentru tonti....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback