Premierele săptămânii 2-8 august 2013

de Ştefan Dobroiu în 2 Aug 2013
Află ce-i de văzut pe marile ecrane din ţară în acest weekend!

Două premiere debutează în primul weekend din august, lună care aruncă pe ecrane nu mai puţin de 17 filme (AICI recomandările Cinemagia pentru întreaga lună). Depindem de Bruce Willis, dar şi de melci pentru buna dispoziţie în perioada vineri-sâmbătă, iar de miercuri ne putem speria, în regim de avanpremieră, cu The Conjuring, şi amuza cu A venit sfârşitu'!.

Iată mai jos cu ce ar putea atrage premierele acestei săptămâni.

Greu de pensionat 2/Red 2
Bruce Willis, John Malkovich şi Helen Mirren, ajutaţi de această dată de Anthony Hopkins şi Catherine Zeta-Jones (numărul de Oscaruri se măreşte considerabil), se dezlănţuie din nou în acest sequel, eroii vrând, nici mai mult nici mai puţin, să salveze milioane de oameni de la o soartă cumplită. Scenariul este un haos total, dar timp de două ore te amuzi pe seama giumbuşlucurilor actorilor, care transformă Greu de pensionat 2 într-o vizită la cinema lipsită de pretenţii, dar dătătoare de bună-dispoziţie. Noi ne-am distrat mai ales datorită rivalităţii dintre Sarah (Mary-Louise Parker), iubita lui Frank Moses (Willis), şi Katja (Catherine Zeta-Jones), fostă aventură şi agentă KGB. Protagonista celei mai tari secvenţe de acţiune este Helen Mirren, ajutată de sud-coreeanul Byung-hun Lee, la a doua apariţie pe ecran alături de Bruce Willis după G.I. Joe: Represalii.

Pentru o cronică detaliată, click AICI.

Turbo
Ne-am amuzat la ultima secvenţă din Universitatea monştrilor, când un melcuşor inutil de grăbit părea să facă reclamă lui Turbo, animaţia lansată în acest weekend, în care personajul titular visează să devină cel mai mare pilot de curse din lume. Obsesia lui pentru viteză a făcut din el o ciudăţenie şi un paria în comunitatea melcilor, care sunt lenţi şi prevăzători din fire. În urma unui accident cu consecinţe extraordinare, Turbo îşi vede visul împlinit şi se aruncă în cea mai mare aventură a vieţii sale. Animaţia este lansată în format 3D subtitrat sau, pentru cei mai mici dintre spectatori, dublat. Consultă programul proiecţiilor de pe Cinemagia pentru a vedea la ce proiecţii poţi merge alături de copii.

Mai mult, în parteneriat cu cinematograful Grand Cinema Digiplex Cinemagia lansează pachetele Family, care permit economii considerabile la proiecţiile din acest cinema aflat în Băneasa Shopping City. Mai multe detalii AICI.

Exploreaza subiecte similare:

Turbo, Red 2, The Conjuring, This Is The End

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
DeadSea07 pe 2 august 2013 11:44
Red 2 ma duc sa-il vad Turbo mai astepta :))
chrismechris pe 2 august 2013 19:51
Red 2 vreau sa vad. Turbo... discutabil.
Theodor2011 pe 3 august 2013 16:35
The Conjuring
Sorin87 pe 4 august 2013 11:28
astept Greu de Pensionat 2 cred ca o sa fie o comedie pe cinste
alex_il_fenomeno pe 12 august 2013 18:04
Filme intr-adevar bune...De abia astept sa le urmaresc si eu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells