Premierele săptămânii!

de Ştefan Dobroiu în 7 Oct 2011
Premierele săptămânii!

Ada Condeescu şi George Piştereanu concurează cu Hugh Jackman, Robert De Niro şi Jason Statham pentru a te atrage în acest weekend la cinema. Loverboy, al doilea film al lui Cătălin Mitulescu, Pumni de oţel, blockbusterul SF despre box, şi filmul cu spionaj (şi bătăi, ca să zicem aşa) Killer Elite: Înfruntarea îţi fac cu ochiul din programele cinematografelor, cu începere de astăzi.

Poţi vedea mai jos trailerele şi prezentările filmelor, precum şi recomandările Cinemagia! Care ţi se pare cea mai interesantă premieră?

Loverboy mizează pe Ada Condeescu şi George Piştereanu, doi actori tineri şi frumoşi deveniţi cunoscuţi după succesul lui Eu când vreau să fluier, fluier, pentru a te cheme la Loverboy. Dacă eşti ca mulţi dintre cititorii noştrii care desconsideră filmul românesc (pe ne-bună dreptate), noi îţi spunem că Loverboy nu arată ca celelalte filme autohtone şi că anumite scântei dintre Condeescu şi Piştereanu fac toţi banii. O să-ţi dai seama doar după vizionare despre ce vorbim...

 

Pumni de oţel combină blockbusterul american cu drama de familie şi filmul despre box, o combinaţie ce poate părea forţată, dar în ciuda defectelor şi-a exagerărilor producţia lui Shawn Levy reuşeşte să ţi se bage pe sub piele. Atenţie, poţi vedea filmul şi pe ecranul IMAX, premiera fiind una dintre puţinele producţii 2D găzduite în ultima vreme de ecranul IMAX. La pagina Pumni de oţel de pe Cinemagia poţi vedea şi celelalte peste 20 de cinematografe unde va fi proiectat filmul.

 

Acţiune, vorbe de duh şi Jason Statham, Robert De Niro şi Clive Owen sunt atuurile acestui action despre un fost specialist în misiuni extreme (de-alea de se sfârşesc cu mulţi morţi, adică) revine în acţiune când fostul său partener este luat prizonier de un şeic arab. O luptă împotriva unor foşti membri ai forţelor speciale britanice, urmăriri cu maşini şi altercaţii corp la corp o să-ţi menţină atenţia trează, în ciuda unei poveşti cam haotice.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 7 octombrie 2011 16:01
Salut, Stefane.
De dimineata pe la ora 08:00 tocmai ma trezisem si ascultam europa fm in timp ce imi faceam un ceai, si deodata aud *Si acum Stefan Dobroiu", am ramas "wtf?"... vorbesti in fiecare dimineata despre filme ? sau asta a fost prima data?
Mi-a placut foarte mult sa te ascult...si sunt sigur ca nu te-am confundat, numai tu puteai sa vorbesti cu o asemenea precizie.
Acum, revin la intrebarea mea, vorbesti des in direct la europa fm ?

alex_il_fenomeno pe 7 octombrie 2011 17:48
Real Steel , de departe .
Sorin87 pe 8 octombrie 2011 08:12
foarte tari filmele de saptamana asta, Real Steel il astept cel mai mult

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells