Premierele săptămânii 17-23 martie 2017

de Ştefan Dobroiu în 17 Mar 2017
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Readucerea pe ecrane a uneia dintre cele mai populare poveşti Disney, cel mai recent film al lui Martin Scorsese şi un thriller plin de urmăriri şi împuşcături, iată oferta acestui weekend în ceea ce priveşte premierele din cinematografe. Numărul mic de premiere este compensat de faptul de anvergura şi ambiţia acestora. Iată mai jos recomandările noastre.

Dacă nu ai chef să mergi la cinema, iată câteva seriale care te-ar putea atrage. Recent am scris despre Feud, povestea extraordinarei rivalităţi dintre divele Joan Crawford şi Bette Davis, dar şi despre Riverdale, un Twin Peaks cu sex şi adolescenţi. Până apare Iron Fist (17 martie), recomandăm Legion, serialul FX produs în colaborare cu Marvel Television despre puternicul supererou X-Men.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Beauty and the Beast/Frumoasa şi Bestia
Ştirea că o anumită coaliţie militează pentru interzicerea acestui film în România ar trebui să ne amuze şi să ne sperie în egală măsură. Din fericire, comisia de rating a CNC a dat acestei premiere exact rating-ul pe care îl merită: Audienţă generală. La primul rol important după seria Harry Potter, Emma Watson o interpretează pe Belle, tânăra care acceptă să ia locul tatălui ei, prizonier în castelul înfricoşătoarei Bestii (Dan Stevens), iniţiind astfel una dintre cele mai iubite poveşti de dragoste din toate timpurile. Regizorul Bill Condon, celebru pentru producţii care îmbină muzica şi scenografia elaborată nu a precupeţit niciun cent pentru a ne oferi un adevărat spectacol vizual, de admirat inclusiv pe cele două ecrane IMAX din ţară.

Silence: Puterea credinţei
Cel mai recent film al lui Martin Scorsese explorează unul dintre cele mai sumbre episoade din istoria misionariatului creştin: acum 400 de ani, preoţii europeni profită de comerţul înfloritor dintre Europa şi Japonia şi încep să îi creştineze pe japonezi. Asta până când liderii locali scot în afara legii creştinismul şi încep ostracizarea creştinilor, indiferent de rasă. În acest context, doi misionari iezuiţi (Andrew Garfield şi Adam Driver) ajung în Japonia, încercând să ofere alinare creştinilor vânaţi de elita samurailor. Cei doi au şi un scop mai personal: găsirea mentorului lor (Liam Neeson), dat dispărut. Provocările misiunii vor ajunge să provoace gânduri negre celor doi eroi, măcinaţi de faptul că tuturor rugilor lor, Dumnezeu răspunde cu o copleşitoare tăcere.

Sleepless/Noapte albă
Amatorii de adrenalină ar putea aprecia acest action cu trei actori populari pe afiş: Jamie Foxx, Michelle Monaghan şi Dermot Mulroney. Foxx este Vincent, un poliţist a cărui eficienţă în lupta cu infractorii îl transformă într-o adevărată legendă. Ce nu ştiu apropiaţii săi este că eroul are legături cu lumea interlopă, ceea ce îl face ţinta unei investigaţii. În continuare stăpân pe situaţie, Vincent îşi va vedea viaţa dată peste cap atunci când fiul său este răpit de gangsteri: este momentul când priorităţile sale se reordonează, bărbatul fiind gata de orice pentru a-şi recupera fiul.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

Beauty and the Beast, Sleepless, Silence

Alte știri din cinema

Emma Stone a câştigat 7 kg de masă musculară pentru Battle of the Sexes

Starul lui La La Land o interpretează în film pe sportiva Billie Jean King şi joacă alături de Steve Carell

Guillermo del Toro - gata pentru remake-ul lui Fantastic Voyage. Când încep filmările

Aventura în interiorul corpului omenesc a cucerit publicul şi criticii în anii ’60. Filmul cu Stephen Boyd şi Raquel Welch a primit două Oscaruri pentru scenografie şi efecte speciale

Legendarul comic Jerry Lewis a murit duminică, la vârsta de 91 de ani

Jerry Lewis a fost recompensat în 2009 cu un Oscar pentru întreaga carieră. A fost nominalizat la premiul Nobel pentru pace în 1977 şi are două stele pe Walk of Fame, pentru film şi pentru televiziune

Postul TNT va lansa luni sezonul al patrulea al serialului Ultima navă

Lansarea din România vine la doar o zi după premiera din Statele Unite ale Americii

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Theodor2011 pe 17 martie 2017 13:36
Reomand filmul Silence celor care nu l-au vizionat inca. L-am vazut este un film bun. Nu trebuia sa lipseasca din lista filmelor nominalizate la OSCAR facuta publica la 24 ianuarie 2017. Se impunea o nominalizare la Cel mai bun film, poate si la categoria cel mai bun regizor, este doar parerea mea.
Cretzulynne pe 17 martie 2017 13:43
Daca nu ati fi mentionat ca acea anumita Coalitie ar fi militat pentru interzicere, nu as fi aflat nicicand ca este interzis sub 16 ani in Rusia, interzis intr-un cinematograf in Alabama si ca a fost retras din Malaysia!

Si ce tare ma amuza ineptiile celor ce au scris asta:
"Disney a retras filmul „Frumoasa și Bestia” din Malaezia după ce scena homosexuală a fost cenzurată. Situația este deosebit de delicată având în vedere că unele școli ar putea folosi filmul ca material didactic pentru ilustrarea poveștii Fraților Grimm. Rusia a interzis filmul pentru copiii cu vârsta sub 16 ani."

- povestea e a lui Jeanne-Marie Le Prince de Beaumont nu a Fratilor Grimm!
- de ce ar fi o problema ca ar fi folosit ca material didactic ? Chiar de ar vedea secventa gay, nu ar face atata caz precum adultii.
- de ce ne uitam la Rusia, o tara ce nu respecta drepturile omului ? Sau la Malaysia, o tara cu religie musulmana ?

Fara a mai bate campii, astept cu nerabdare acest film, avand in vedere ca celelalte doua productii le-am vazut deja, online.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback