Premiera toamnei pe AXN: serialul american Absența

de Cinemagia în 19 Sep 2017
Are premiera luni, 25 septembrie, de la ora 22:00

AXN prezintă în această toamnă un nou serial original Sony Pictures Television: Absența (en. Absentia), în fiecare luni, la 22:00, din 25 septembrie. Cea mai importantă producție difuzată pe televiziunea AXN în acest sezon, noul serial de 10 episoade este mai mult decât o urmărire apăsătoare a unui criminal în serie.

„O poveste despre supraviețuire, așa aș caracteriza serialul. De multe ori, este, de fapt, despre familie, loialitate și încrederea pe care o ai în cei dragi. Este despre capacitatea pe care fiecare din noi o are: să își găsească puterea în ciuda situațiilor extreme care ar putea fi fatale”, spune actrița americană Stana Katic despre acțiunea serialului, într-un interviu pentru Sony Pictures Television.

Stana Katic interpretează rolul lui Emily Bryne, agentă FBI, care dispare în timp ce investighează cazul unui criminal în serie. Emily este declarată moartă, dar după șase ani de la dispariție este găsită într-o cabană părăsită. Odată întoarsă acasă, întregul univers pe care îl cunoștea are acum alte coordonate: soțul s-a recăsătorit, copilul ei nu o mai recunoaște, fratele său încearcă să supraviețuiască. Peste toate, Emily nu își poate aminti ce i s-a întâmplat, iar în curând, se întoarce într-o vâltoare ce pare fără final.

„Mi se pare foarte interesant să vezi câtă putere se ascunde, de fapt, în oameni și cât de multe putem îndura până putem începe să ne vindecăm”, mai adaugă Stana Katic.

Stana Katic este o actriță canadiano-americană, cu părinți sârbi originari din Croația. Binecunoscută publicului pentru rolul lui Kate Beckett din serialul ABC Castle, Katic este și producător executiv al serialului Absența. Deține numeroase nominalizări și premii la festivitățile din entertainment-ul internațional, printre care trei premii la People’s Choice Awards, un premiu PRISM și trei premii la TV Guide Awards. Stana își dedică eforturile unor proiecte filantropice cu aplecare spre zona mediului, a educației copiilor și a sănătății.

Exploreaza subiecte similare:

Absentia , Stana Katic

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells