Premiera serialului „Patria mea ești tu”, miercuri, la Kanal D

de Cinemagia în 13 Sep 2017
Războiul și transformările politice și sociale din Turcia anilor 1919 îi expun pe Cevdet (Halit Ergenc) și Azize (Berguzar Korel) unor alegeri extrem de dificile

Miercuri, 13 septembrie, de la ora 20:00, are loc premiera serialului „Patria mea ești tu, pe Kanal D.  Telespectatorii Kanal D se reîntâlnesc cu doi actori plini de forță dramatică: Halit Ergenç și Bergüzar Korel.
 
La 10 ani după ce iubirea i-a unit la filmările serialului „1001 de nopți" (difuzat tot de Kanal D), cei doi, deveniți între timp soți și părinții unui băiețel, își continuă periplul actoricesc împreună, într-un serial unic prin modul în care sunt exprimate cele intense trăiri.
 
Războiul și transformările politice și sociale din Turcia anilor 1919 îi expun pe Cevdet (Halit Ergenc) și Azize (Berguzar Korel) unor alegeri extrem de dificile. Cele două personaje trăiesc parcă o dragoste blestemată, ea mamă nevoită să-și crească singură copiii în vreme de război, el-tată devotat  și nevoit să asiste la destrămarea familiei sale.
 
 „Cevdet este un personaj tragic, dar cu o forță de seducție incredibilă. Viața perfectă pe care o duce alături de soție și cei trei copii ai lor se spulberă sub amenințarea războiului. Singurul reper luminos în mijlocul acestei furtuni e doar dragostea dintre Cevdet și Azize", spune Halit Ergenc.
  
Cevdet este un adevărat erou pentru țara sa, de asemenea, este un soț iubitor pentru Azize, tată plin de compasiune pentru cei trei copii ai săi. În vreme ce acesta luptă pe front alături de fratele său, Tevkif (Onur Saylak), un complot reușește să îl despartă pe Cevdet de familia sa. Azize ajunge, alături de soacră și copii, în Izmir. În acest timp, asupra lui Cevdet planează amenințarea Curții Marțiale pentru nesupunerea în fața unui superior. Acesta este doar începutul unei drame ce pare fără sfârșit, în care singurul fir luminos pare să fie doar dragostea pură pe care și-o poartă Cevdet și Azize.

Exploreaza subiecte similare:

Halit Ergenç, Bergüzar Korel

Alte știri din cinema

Aniversarea, ultimul film cu regretatul Mircea Albulescu, din 10 noiembrie

Produs și distribuit în România de Dakino Production

România văzută de documentariști, la Astra Film Sibiu 2017

Țara Moartă, Eu sunt Hercule, Planeta Petrila, Ultimul căldărar, în program

The Square, câștigătorul Palme d’Or 2017, deschide Les Films de Cannes à Bucarest

Festivalul se extinde în alte şapte orașe din România

Începe Noaptea Albă a Filmului Românesc

Avanpremiere, filme tribut și invitați speciali în opt locații din București

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback