Premiera serialului „Patria mea ești tu”, miercuri, la Kanal D

de Cinemagia în 13 Sep 2017
Războiul și transformările politice și sociale din Turcia anilor 1919 îi expun pe Cevdet (Halit Ergenc) și Azize (Berguzar Korel) unor alegeri extrem de dificile

Miercuri, 13 septembrie, de la ora 20:00, are loc premiera serialului „Patria mea ești tu, pe Kanal D.  Telespectatorii Kanal D se reîntâlnesc cu doi actori plini de forță dramatică: Halit Ergenç și Bergüzar Korel.
 
La 10 ani după ce iubirea i-a unit la filmările serialului „1001 de nopți" (difuzat tot de Kanal D), cei doi, deveniți între timp soți și părinții unui băiețel, își continuă periplul actoricesc împreună, într-un serial unic prin modul în care sunt exprimate cele intense trăiri.
 
Războiul și transformările politice și sociale din Turcia anilor 1919 îi expun pe Cevdet (Halit Ergenc) și Azize (Berguzar Korel) unor alegeri extrem de dificile. Cele două personaje trăiesc parcă o dragoste blestemată, ea mamă nevoită să-și crească singură copiii în vreme de război, el-tată devotat  și nevoit să asiste la destrămarea familiei sale.
 
 „Cevdet este un personaj tragic, dar cu o forță de seducție incredibilă. Viața perfectă pe care o duce alături de soție și cei trei copii ai lor se spulberă sub amenințarea războiului. Singurul reper luminos în mijlocul acestei furtuni e doar dragostea dintre Cevdet și Azize", spune Halit Ergenc.
  
Cevdet este un adevărat erou pentru țara sa, de asemenea, este un soț iubitor pentru Azize, tată plin de compasiune pentru cei trei copii ai săi. În vreme ce acesta luptă pe front alături de fratele său, Tevkif (Onur Saylak), un complot reușește să îl despartă pe Cevdet de familia sa. Azize ajunge, alături de soacră și copii, în Izmir. În acest timp, asupra lui Cevdet planează amenințarea Curții Marțiale pentru nesupunerea în fața unui superior. Acesta este doar începutul unei drame ce pare fără sfârșit, în care singurul fir luminos pare să fie doar dragostea pură pe care și-o poartă Cevdet și Azize.

Exploreaza subiecte similare:

Halit Ergenç, Bergüzar Korel

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells