Premieră. Serialul The Handmaid’s Tale, pe HBO GO din 27 aprilie

de Cinemagia în 12 Apr 2017
Noul serial se bazează pe romanul lui Margaret Atwood

Serialul The Handmaid’s Tale/Povestea slujitoarei, bazat pe romanul lui Margaret Atwood, va fi disponibil pe platforma online HBO în România.

Primele 3 episoade vor avea premiera pe HBO GO, pe 27 aprilie și vor fi urmate de câte un nou episod în fiecare săptămână. Actorii din rolurile principale sunt Elisabeth Moss (Mad Men),  Joseph Fiennes (American Horror Story: Asylum, Shakespeare in Love), Samira Wiley (Orange is the New Black), Max Minghella (The Mindy Project), Yvonne Strahovski (Chuck, Dexter), O.T. Fagbenle (The Five), Alexis Bledel (Gilmore Girls), Madeline Brewer (Orange is the New Black) și Ann Dowd (Compliance, The Leftovers).

Bazat pe romanul clasic al lui Margaret Atwood, serialul Povestea slujitoarei este povestea vieții în Gilead, o societate totalitară distopică ce a fost cunoscută în trecut ca Statele Unite. Confruntându-se cu dezastre naturale și o rată a natalității în scădere, Gilead este condus de un regim fundamentalist care tratează femeile ca pe o proprietate a statului. Offred (Elisabeth Moss) este una dintre ultimele femei fertile rămase și este slujitoare în casa Comandantului. Ea face parte din casta femeilor folosite într-o ultimă încercare disperată de a repopula lumea. În această societate terifiantă, Offred trebuie să navigheze între Comandanți, soțiile lor groaznice, Marthele domestice și colegele slujitoare – dintre care oricare ar putea fi spion pentru Gilead – iar scopul ei este unul singur: să supraviețuiască și să-și găsească fiica ce i-a fost luată.

Adaptarea pentru televiziune a romanului lansat în 1985 a fost creată și scrisă de Bruce Miller (The 100), iar producători executivi sunt Bruce Miller, Warren Littlefield (Fargo), Daniel Wilson, Fran Sears și Ilene Chaiken. Serialul The Handmaid’s Tale/Povestea slujitoarei este produs de MGM Television și este distribuit internațional de MGM.

Serialul va fi disponibil în exclusivitate pe HBO GO din 27 aprilie

HBO Europe oferă canalele liniare HBO și Cinemax, precum și serviciile HBO GO și HBO On Demand prin operatorii parteneri din Polonia, România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Croația, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia și Bosnia și Herțegovina. HBO Nordic s-a stabilit drept Casa Serialelor și oferă  serviciul premium Video on Demand cu abonament direct consumatorilor și prin partenerii operatori din Suedia, Norvegia, Finlanda și Danemarca.

Metro-Goldwyn-Mayer este o companie de divertisment care se concentrează pe producția și distribuirea globală a filmelor și conținutului televizat pe toate platformele. Compania deține una dintre cele mai variate game de conținut premium de filme și televiziune.

 

Exploreaza subiecte similare:

The Handmaid's Tale , Margaret Atwood, Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Samira Wiley, Max Minghella, Yvonne Strahovski, O.T. Fagbenle, Alexis Bledel, Madeline Brewer, Ann Dowd

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ofelia_usvat pe 12 aprilie 2017 21:52
Interesant

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells