Pregăteşte-te pentru întâlnirea cu roboţii uriaşi şi monştrii gigantici

de Cristina Grigore în 29 Nov 2012
Pregăteşte-te pentru întâlnirea cu roboţii uriaşi şi monştrii gigantici

Mai sunt aproximativ opt luni până la lansarea lui Pacific Rim, noul film al lui Guillermo del Toro, un omagiu adus producţiilor japoneze godzilla din anii ’60, ’70. În lipsa unor noi imagini din film şi a unui trailer -  anunţat pe la jumătatea lunii decembrie – să facem cunoştinţă cu unul dintre roboţii uriaşi din film şi să urmărim un material video viral ce redă atacul unui monstru gigantic, un Kaiju, asupra oraşului San Francisco.

Materialele, lansate online de Warner  Bros., fac parte din campania de promovare a peliculei, ce sporeşte curiozitatea publicului (materiale virale), dând naştere în acest caz la unele speculaţii legate de tipul de filmare, ce trimite la tehnica found-footage din Cloverfield, dar şi la reportajele live din Batte: Los Angeles.

În Pacific Rim extratereştrii uriaşii îşi fac apariţia din adâncul mării şi încep un război cu rasa umană ce va lua milioane de vieţi şi va consuma mai toate resursele Terrei. Pentru a ţine piept monştrilor, oamenii au creat Jaegarii, roboţi-gigant controlaţi în mod simultan de câte doi piloţi ale căror minţi sunt conectate cu ajutorul unei punţi neuronale.

Gata să fie înfrânţi, conducătorii omenirii nu au de ales. Trebuie să apeleze la două persoane total nepotrivite statutului de erou: un fost pilot experimentat (Charlie Hunnam) şi o începătoare în ale pilotajului (Rinko Kikuchi). Împreună, la bordul unui Jaeger legendar, dar vechi, ei reprezintă unica speranţă a omenirii în faţa ameninţării apocaliptice.

Pacific Rim vine în România pe 12 iulie 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Paraiah pe 29 noiembrie 2012 10:26
Pacific Rim vine în România pe 12 iulie 2012.??
rizea.alex70 pe 29 noiembrie 2012 15:02
Au gresit,trebuia 2013.Cat despre film abia astept sa vad ce a iesit.
alex_il_fenomeno pe 30 decembrie 2012 12:28
la ce regizor il toarna, greu sa nu astepti cu sufletul la gura o asemenea pelicula.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells