​Pompeiul, reînviat din 21 februarie

19 Feb 2014
Oraşul distrus de erupţia Vezuviului este readus la viaţă în format 3D

Romantismul, aventura şi un dezastru natural de proporţii epice se dezlănţuie pe marile ecrane din 21 februarie, în Pompeii 3D, filmul regizorului Paul W.S. Anderson care aduce, într-o nouă viziune, cel mai strălucitor oraş al antichităţii. Filmul este distribuit în cinematografele din ţară de MediaPro Distribution.

Pentru regizor, filmul Pompeii 3D a fost cel mai solicitant proiect al său. „Din cauza resurselor logistice uriaşe folosite, dar şi a numeroaselor elemente greoaie şi neplăcute ca fumul, praful sau artificiile, am lucrat încontinuu, într-un spaţiu închis. Am realizat un film care pare plasat la capătul pământului. Acesta a fost şi scopul nostru, deoarece aşa se simţeau locuitorii vechiului oraş. Publicul va avea ocazia să vadă o lume de mult dispărută, un fel de capsulă a timpului, în care va deveni martorul celui mai mare dezastru al istoriei antice. În plus, efectele 3D sunt o unealtă perfectă în relatarea poveştii, iar spectacolul lumii antice va fermeca iremediabil”, a declarat regizorul.

În Pompeii 3D, eroul acţiunii, Milo (Kit Harington), este un sclav care devine gladiator invincibil în luptă, din dorinţa arzătoare de a câştiga mâna femeii iubite. Este îndrăgostit de Cassia (Emily Browning), frumoasa fiică a unui negustor înstărit, care a fost forţată de tatăl ei să accepte căsătoria pripită cu un senator roman corupt. În momentul în care vulcanul Vezuviu erupe, Milo trebuie să găsească o cale de a ieşi cât mai repede din arenă, pentru a-şi salva iubita înainte ca oraşul să piară sub lava încinsă.

Un film distribuit de MediaPro Distribution, Pompeii 3D are premiera pe 21 februarie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanţa, Tulcea şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu Mureş, Ploieşti), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploieşti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onești), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucureşti), Cinema Twins (Ploieşti), Cine Grand (Botoşani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia (Buzău), Palace (Oradea), Centrul Cultural Călăraşi, Cinema Grand Mall (Satu Mare).

Exploreaza subiecte similare:

Pompeii, Kit Harington, Paul W.S. Anderson

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells